10 Aylık Safkan Golden Ücretsiz Sahiplendirme

Merhabalar,

Zonguldak'ta tıp okuyan çocukluk arkadaşım ev sahibi yüzünden 10 aylık, bakımlı, dişi safkan Golden köpeğini sahiplendirmek istiyor.Ücret talep etmiyor, tek isteği RUBY'e kendi gibi iyi bakabilecek birinin sahip çıkması.Otobüsler uyutarak dahi almıyor bu sebepten Zonguldak çevresi daha uygun olur kanımca.

İLKER :0531 424 72 24

3248Merkez-20130509-00186.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:02 ----------

Dişi bu arada

Ah ahh köyde kocaman bahçeli evimiz var ama orada yaşamıyoruz ki. Orada olsam bahçeyi çiftliğe çevirirdim...

Keşke buralarda nevşehirde olsaymış evi köpek yuvası yapardım. Allah, İnşallah iyi birisine nasip ederde iyi bakarlar İnşallah

Motosikleti
Su Motoru
Ben alırdım fakat dişi olması benim için büyük problem. Bildiğiniz üzere dişi köpeklerde regl problemi oluyor ve bazan ağır geçebiliyor. Özellikle Golden gibi büyük köpeklerde. 15 sene kadar dişi bir Terier beslediğimden, tekrar dişi bir arkadaş sahibi olma düşüncesi beni korkuttu : ). Bu arkadaşa sahip çıkmak isteyen kişiyi iyi bir mülakata sokun derim. Bir heves alıp sonra sokağa salacak dangalaklardan olmasın. Golden sahibi olarak benimsediği kişiye sahibinden bile fazla alışır ve ayrılık onu derinden etkiler. Sahibi bıraktığı için intihar eden çok Golden' a rastladım ...

Şahsen bir köpeğim var. Bu kadar sahibinie düşkün, tatlı mahlukatlara hakettikleri gibi davranılmalı. İnşallah yeni sahibi de böyle düşünüyordur.

umarım alacak bir hayırsever çıkar da barınaklarda ya da sokaklardaki harcanmaz.
bu gün bu o. çocuğunun ( http://www.aksam.com.tr/yasam/dogahayvan/lisenin-camindan-atilan-kopek-oldu/haber-204197 ) haberini görünce deliye döndüm. hasta toplum.

http://www.change.org/tr/kampanyala...l-işlemlerin-yürütülmesini-talep-ederiz#share

sağ taraftan imza verirsek belki bu şerefsizleri bir nebze ayıklayabiliriz toplumdan.

aslında o köpeği camdan atanları aynı şekilde cezalandırmak lazım

Aslında bende çok seviyorum hayvanları ama işte büyük sorumlukluk.Yoksa bir kuşun 2 köpeğim eksik olmaz.Birde özgür olacak bağlı olmasına dayanamıyorum.O yüzden hiç alamadım daha cesaret edemedim belki ileride bahçeli bir ev kısmette var ise artık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar