bunlar zaten sizlerin alanı olmadığı için yazmadım afedersinde akıl geriliğin yoksa açtığım konuda ne gibi motor problemleri ile karşılaşabilirim veya başka ne gibi alternatif motorlara yönelebilirim tarzı bişey anlatmak istediğimi anlardın ayrıca nerede gazlayacağımda seni iglilendirmez kardeşim istersem trafikte istersem heryerde
Genc kardesim oncelikle sakin olmakta fayda var. Bazi kaliplasmis sozlerin, klişe olmasinin bir sebebi var.
Motosiklet kültürunde başlangıç motoru, 2. motor, gibi tabirler var. Bunlar artik bir nevi adi konulmamiş kurallar.
Yasal zorunluluk olmasina ragmen, boyle kabul gormus terimler neden var? Binlerce motorcu gormus gecirmis, yillar gecmis ve bir tecrube sonucu bazi gelenekler ortaya cikmis.
Bu R1 2. motor olacak motor degil. Gezegendeki en hizli tasitlardan birine binmek istiyorsun. Yasin genc ve baslangic motorun 13 15 beygirlik bir bicirik.
Kaza riskin cok yuksek. Ölme ve sakat kalma riskin cok yuksek. ustune "Nerde gazlayacagin seni ilgilendirmez" gibi bir cumle kurdun.
ilgilendirir elbet. Kendi canini tehlikeye atmanin yaninda, trafikte ki diger araclarin iicindeki insanlarin canini da tehlikeye atacaksin.
Tamam senin caninin kiymeti bizi ilgilendirmez. o senin bilecegin is. Ama ya kaza yapip masum insanlarin canini alirsan?
Daha gecen sahil yolunda sorumsuzca teker yapan bi motorcu araca carpip kendiyle beraber arac surucusunu de oldurdu.
Senin istedigin motor 2. motor da degil. 3. belki 4. motor. Hatta 4. motor olmasinin yaninda egitim, disiplin, hayvan gibi farkindalik gerektiren bir motor.
Su sartlar altinda insanlarin sana duzgun yorum yapmasi icin "Egitim olcam, pratik yapicam, pist disinda cok hizli gitmicem" tarzi seyler soylemen lazim en azindan.
Bazi gercekleri anlamak icin kaza yapip 1 sene yatmaya, kolu bacagi koparmaya gerek yok. Bu kadar insan birsey diyorsa bi bildikler vardir elbet.