10 aydır oyalayan usta - Aydın ili için yardım

Katılım
26 Ara 2022
Mesajlar
2
Arkadaşlar merhaba,

Didim ilçesinde yaşıyorum. Bir Regal Raptor Spyder sahibiyim. Motorun yağ değişimi için verdiğim utanmaz bir "usta" motoru sürerken önü kaldırmayı denediği için 1.şanzıman dişlisi parçalandı.

Tavsiye üstüne gittiğim diğer usta da 10 ay boyunca bugün yarın diyerek, bu arada motoru devirip bir çok orjinal parçasını da kırarak beni oyaladı. Lanet ettim artık durumdan ve motoru haftaya çekiciyle alacağım.

Sorun şu ki burada bir usta yok maalesef. Muğla ilinde bir kişi var ancak Muğla'ya çekici 4000 lira istedi. Aydın ilçelerinde Regal Raptor'dan anlayan, güvenilir kimse var mı?
 
Katılım
29 Tem 2015
Mesajlar
18,509
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Aydın İncirliova'da Oto Sanayi Sitesi içinde Cry Garage var, Mustafa Usta'nın esnaflığı ve motor bilgisi bence güzel ama o da yoğun biraz. Arayıp bir fikir almanı tavsiye ederim, siyah Er6F'in selamı var dersen beni hatırlar. (0543 729 67 85) https://maps.app.goo.gl/zZzpeC3oM1SAUgmB6

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:20 ----------

Bu arada motorun önünü kaldırmaya çalışırken şanzıman dişlisini kıran hayvan evladının bilgilerini bizimle paylaşırsanız hepimiz için faydalı olur, böylelikle çay içmeye bile gitmeyiz o dingabağa.
 
Katılım
28 Mar 2014
Mesajlar
1,532
Motosikleti
XV250 - FZ6
Bir ara iyi ve kötü ustalar veri tabanı vardı sanırım forumda, onu güncellemek iyi olabilir. (tabi iyi usta kaldıysa)
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst