%10-%20 kuralı (lastik basınçları ve sıcaklıkları)

Hocam amirlik kısmı için Estağfurullah...

Ya tabiki bilgi paylaşımı yapılırken bazen latifeler olacak ki insanın kafasına girsin bilgiler..

Düşünsenize okulda hoca bir konuyu katı birşekilde anlatsa(matematik hocamı öpüyorum.) nasıl sıkılır, bir şakalaşma olsada konudan biraz keyif alsak diye
can atmazmıydık...Bak okul yıllarım aklıma geldi..Ben hatıra defterimi açıp biraz
temiz ve insani yıllara ışınlanıp gelecem..
.:wiinkk:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Gergerli abi son günlerde senin yazıların karardı, altları felan çizilmeye başladı, hayırdır abi darbe mi yapacan, ben tırsıyorum artık:p

Adaşım ne alaka yaw..Darbe bize ters ve kaşı olduğum bir harakettir.

Bazen konuyu tasdiklemek ve belirginleştirmek için yapılan işlem diyelim geçelim..

Havaya sokma şimdi beni..Hava muhafeleti olmuş saydım kendimi..
Benim havam kaç basnçlı olmalı peki..

Evet arkadaşlar güzel bir başlığı hortlatmanın zamanı gelmiş.

4 aydır nitrojen basılmış Metzeler M3'lerimi kullanıyorum. Yol tutuşu, öncesine göre daha iyi. Yazının başında nitrojenin iyi etkileri arasında lastiklerin ısınmasını önlüyor gibi yanlış bir anlam ortaya çıkmış. Gerçek bunun tam tersi olacak. Yani nitrojen (azot) ile şişirilmiş lastikler çok daha hızlı ve daha fazla ısınıyor, ki bu iyi bir şey..

İkinci faydası ise hava kaçağı olmuyor. Yani birkaç ayda bir kontrol ediyorum, hep aynı basınçtayız, kayıp yok yani. Aynı lastikçimde bakıyoruz, çok profesyonel çalışıyor çocuklar.

Nitrojen'i (azot) tavsiye ederim. Bir de duymayanların şu %10-%20 kuralından haberleri olsun istedim. Okuyanlara teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar