10-15k kask önerisi

Yazın 125cc naked bir motor alıcam şimdiden kaskı almak istiyorum ama ne kadar verilir ne alınır yardım lazım bir çok konu gezdim hep biraz daha bütçe arttırıp bu modeller öneriliyordu(hepsini mağazada denicem)
Hjc i71 10-11k
Hjc f71 15-16k
ruroc at4.0 carbon 15k(yurtdışından kendi sitesinden alıcam)
Türkiye fiyatlarından dolayı ruroc öneren görmedim fakat kendi sitesinde sık sık indirime girip bu fiyatlara alınabiliyor ve diğerlerine göre karbon kabuk olması avantaj

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
ruroc at4.0 carbon 15k(yurtdışından kendi sitesinden alıcam)
Bireysel ithalat sınırına takılır, getirtemezsiniz. Getirtseniz bile gümrük müşaviriyle malı teslim alabilir, ödeyeceğiniz vergilerle aynı kaskı buradan almanızdan daha pahalıya mal olur.

Bireysel ithalat sınırına takılır, getirtemezsiniz. Getirtseniz bile gümrük müşaviriyle malı teslim alabilir, ödeyeceğiniz vergilerle aynı kaskı buradan almanızdan daha pahalıya mal olur.
daha geçen ay bilgisayar parçası getirdim 20 30bin tl civarı değere sahip sorun çıkarmadılar ve arabada başka bir sürü şeyde vardı kutudan çıkartınca sorun olmuyo(yurtdışına gidip kendim alıcam,arabayla gümrükten geçircem o detayı söylemeyi unutmuşum kusura bakmayın)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
daha geçen ay bilgisayar parçası getirdim 20 30bin tl civarı değere sahip sorun çıkarmadılar ve arabada başka bir sürü şeyde vardı kutudan çıkartınca sorun olmuyo(yurtdışına gidip kendim alıcam,arabayla gümrükten geçircem o detayı söylemeyi unutmuşum kusura bakmayın)
Yurtdışından kendin alırsan gümrükte geçirirken kutusundan çıkarmaya da gerek yok, ipsala'dan arabayla bagajda iki kask iki bot kutusuyla geçtik gümrükçü bunlar ne dedi motosiklet kaskı ve botları dedik geçtik.
Yurtdışından mağazadan tax free formu da doldurursanız yaklaşık KDV kadar sınır kapısında iade alırsınız o para çok iyi geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar