10-11 Haziran Dostdark Gezisi Gelenlerin katkılarıyla :D

ne yani vedat ın kaybettiği 3 motor ile 1 arabayı niye yazmıonuz len :p

not_fear' Alıntı:
vedat gazladıkça ferni arkasında, bizi sollayıp bi wrommm ile en başa gidip geliodunuz yaaa,
işte ben orda bitiodum zevkten deli oluodum deliiiii :queen:
ve ferni eline sağlık yemeklerde herşeyde emeğin geçti, e tabi kuzeninin ve halime yengemizin (rahmi abimizim eşi), çok teşekkürlerrr

ha bide unutmadan canadan sana da çok teşekkür, baba o nası bi teferruatlı alışverişti yaa sırf o gün için kamp çadırları buzluklar şişme yataklar daha neler neler valla renk kattınız erkut hocaya da çok teşekkür acaip kafasınız siz yengelerle beraber tam bi çılgın dörtlü :)

selam dostum
dostdark herşey çok güzel olmuş elleirnize saglık.orda olabilmeyi çok isterdim ama bigün inşallah gelicem.:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ALBATROS-FB' Alıntı:
spormu istiyorsun klasikmi sen böyle gezilere devam et biz aramızda para toplar alırız
oki o zaman istiyorum ahmet ben 2006 model bi nike air al bana para falan toplama kardeşm sen alıcan işte ben spor istedim :)

babalar bi ekranda gözükenler vardır bide ekran arkası bizim anamız ağladı mangalda her tarafım yanık dolu bize tşk yokmu lenn:pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ashes, 73umut, ahmet777, akalteke, along, brubaker1, camadan, cembir, explorer, ferni, fragrance_chaplin, gokhanerciyes68, Highway, judas25, kılıçbalığı, ledo, mustafa öztürk, NicemaN, not_fear, Rahmi&Halime, roadcarver, Slwer, tweetys, vedat kaya, xneslihanx

heryerde hit oluyoruz vay vay vay vay
albatros duymamazlıktan mı geliyorsun yukarda yazdıgımı :)

ahada resillll videolarınız :cherry:

http://www.hemenpaylas.com/download/939786/Video_1_.3gp.html
http://www.hemenpaylas.com/download/939826/Video_2_.3gp.html
http://www.hemenpaylas.com/download/939913/Video_3_.3gp.html
http://www.hemenpaylas.com/download/939944/Video_4_.3gp.html

videoları quicktime ile izleyebilirsiniz yada sanırım real player de destekliyor artık bu formatı
başkada video çeken olmadımı yav, e tabi benim gibi bi yönetmen, yrd.yönetmen, yapımcı, kameraman, yrd.kameraman, ışıkçı, sesçi olursa e bide böle güzel senaryolara imza atan MT üyeleri oldukçaaaaaaa daha ne videolar olurrrr
sizi ünlü edicemmm ünlüüü, zaten 1. video da niceman i ünlü ettim :queen:

bu arada en ilginci içtikten sonra sabaha karşı herkez bir yerde yattı
ben 28 nolu bungalow u kiraladım:cat:
30 no da yattım:silent:
antika arkadaşımızla yattım:cat:
vedat kayayla kalktım:silent:

manyak bir akşamdı:queen: :cherry: :queen:

ashes' Alıntı:
ashes, 73umut, ahmet777, akalteke, along, brubaker1, camadan, cembir, explorer, ferni, fragrance_chaplin, gokhanerciyes68, Highway, judas25, kılıçbalığı, ledo, mustafa öztürk, NicemaN, not_fear, Rahmi&Halime, roadcarver, Slwer, tweetys, vedat kaya, xneslihanx

:mrgreen:
abı napım gelemdım ıste enayı mı oluyo gelemeyenler ?

albatros
kardeşim benim teşeşkür mesajımı okumamışsın özellikle sanada teşekkürümü iletmiştim..ama pas gecmişsin:)

enayi menayi ne farkeder :cherry: hepimiz zaten hem uçuk hem kaçığız daha ötesi mi var :rendeer:

not_fear' Alıntı:
canadan sana da çok teşekkür, baba o nası bi teferruatlı alışverişti yaa sırf o gün için kamp çadırları buzluklar şişme yataklar daha neler neler valla renk kattınız erkut hocaya da çok teşekkür acaip kafasınız siz yengelerle beraber tam bi çılgın dörtlü :)

Kardeş ne demek taştığımıza ben çok memnun oldum.
Biz keyif adamlarıyız, araba da unuttuğum zeytinyağlı sarmaları eve gidince gördüm ve kahroldum yaw! neyse bidahaki sefere inşallah

duydum

ashes' Alıntı:

HE DUYDUM LEN NEDEN BÖLE YAPIYON LEN BEHİ ÜZMEĞ Mİ İSTİYON LEN GETİME BEHİ DAAA GEBZELERE BAK YAKARIM BİFTEKLERİ

Öncelikle bu geziyi organize eden dostdarkı tebrik ederim. Daha sonra bu geziye iştirak edenleri kutlarım. Ne güzel eğlenmişsiniz. Belki bizde katılırız bir gün. Ne güzel olur olmasınaya. bakalım ne zamana kısmet olur.

kılıçbalığı' Alıntı:
selam dostum
dostdark herşey çok güzel olmuş elleirnize saglık.orda olabilmeyi çok isterdim ama bigün inşallah gelicem.:)

Yusuf abi herzaman başımızın üstünde yerin var her zaman bekleriz:rendeer:
Adana MT ye selamlar:rendeer:

Camadannnnn var yaaa hainsin abijiim nası unutursun o dolmalarııııııııııı
bidaha ki görüşmemizde ben senden bunun acısını MT üyelerini üstüne salarak çıkarmazmıyımmmmm
bi organize edicem 15 saniyede 70 mt üyesi seni öpcekkkk :cherry:

akalteke' Alıntı:
Öncelikle bu geziyi organize eden dostdarkı tebrik ederim. Daha sonra bu geziye iştirak edenleri kutlarım. Ne güzel eğlenmişsiniz. Belki bizde katılırız bir gün. Ne güzel olur olmasınaya. bakalım ne zamana kısmet olur.

valla AKALTEKE abicim bi ara adın geçti senin kişiliğinden kültüründen bahsettik yad ettik seni orada da :rendeer:

Son düzenleme:
AKALTEKE adını ben andım gezide ben topik acıyorum akalteke renklendiriyor dedim inşallah tanışırız evet yazıların cok güzel

akalteke' Alıntı:

abicim inşallah bir başka gezide görüşürüz :rendeer:
gelen gelmiyen herkezi seviyorum:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar