10-11 Haziran Dostdark Gezisi Gelenlerin katkılarıyla :D

Böyle bir organizasyonu ahmet san bile gerçekleştiremezdi.(Fazla mı abartı oldu acaba::silent: )Her şey tek kelimeyle muhteşemdi.Hava,mangal,yemekler,kalınan yer,deniz ve siz değerli dostlar.Başta dostdark ve hıghway olmak üzere orada tanıştığımız tüm mt üyelerine teker teker teşekkür ederim.Bizlere yabancılık çektirtmediğiniz için.Yeni gezilerde buluşmamız dileğiyle...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
dostdark resimlerden anlaşılıyorki geziniz süper geçti resimleri çeken
ellere sağlık albüm olmuş :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
SİZ süpersiniz bişi dmeiyorum aradım aradım ama orda olmayı çok istemiştim iyi eğlenmişsiniz emin olun göbek atanların arasında peril le kapışıyoduk gelseydim :) inşallah kerpe de :)

camadan online gezi anlatmıssın resimlerle gezi çok güzeldi bruce ashes ve ben geziyi baya uzattık zekeriya köy bostancı maltepe eskihisar ve finalde nihayet gebzeyi görebildik :) dostdark devamını bekliyoruz gezinin...

resimler için teşekkürler camadan ve burcu. bende de var bikaç resim yarın eklerim.
valla ben gece 1:30 felan dı geldim bayaa gecti ama güzeldi.
soner org. için çok saol eglenceliydı keyıflıydı katılan herkese teşekkür ederim.
bide: gecenın korunde bana yemek ayıran tümer ve burcu ya teşekkürler. keklerde güzeldi burcu halen yasıyom :) ve mezeleri yapan arkadaş ( ismini bilmiyom kusura bakmasın) ın da ellerine saglık ve gbylmz a araba için teşekürler.
herkes sağsalım vardı mı?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
camadan' Alıntı:
darısı kerpe gezisine necdet abi

vallah çok iyi olur sizler ısındınız artık bizde inşallah yakında havamıza girip
patlarız:queen:

arkadaşlar çok güzel bir haftasonu idi ve katılımcıların hepsine birer birer teşekkürlerimi sunarım. her konuda emeği geçen tüm arkadaşlarada canı gönülden teşekkürlerimi sunarım. bu arada akşam mangal keyfi için canını dişine takıp yemekleri (yakan :p) pardon pişine MT Mangal ekibi saz arkadaşları salata üstadlarına ayrıca çok çok teşekkür ederim ellerinize sağlık. ha bu arada ayağımın tozu ile direk çamlıca buluşmasına katıldım :cherry: arkadaşlara yağan yağmur ve nasıl ıslandığımız hakkında ayrıntılı malumat verdim :cherry:

Gerçekten güzel bir gezi olmuş :rendeer: Afiyet olsun bu arada hep yemişiniz :p

Gerçi oynayarak yakmışınız o ayrı :mrgreen:

Herne kadar yarım yamalak da katılsam, geziye katılan tüm dostlara teşekkürler. Camadan resimler ve gezi yazın için çok sağol, ellerine sağlık. Eyliyetimi bi aliiym, daha ne gesilere gelcess. Dostark ve saz arkadaşlarınada çok teşekkürler, hem gezi için hemde yeni bir mekan keşfetmemizi sağladığın için.

fotoğrafların geri kalanını ilk sayfadaki fotolu mesajıma ekledim efem...
niceman in söylediği gibi feci bir fırtına ve doluya tutulduk. gelmeyenler canlarını kurtarmışlar:queen:
(tamam tamam kızmayın ya takılıyorum :) )
http://www.motosiklet.net/forum/showpost.php?p=288572&postcount=11

18 HAZİRAN PAZAR GÜNÜ HEPİNİZİ ŞAŞKINBAKKALDAKİ TOPLANTIYA DAVET EDİYORUM!
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=289282#post289282
1.5 aydır tüm toplantı ve gezilere motorum olduğu halde motorsuz gelip boynumu büküyorum.
Canıma yetti valla :pr:
Bu sefer motorumla gelicem...

Şeref konuğumuz 1 ay önce ciddi bir ameliyat geçiren babam dogma olacak...
malesef motoruyla değil ama :pale:

vay vay vay babam vay herşey için teşekkürler :)

ben teşekkür ederim ashes sana teşekkür etmeyi unuttum yaw

ya şöyle güzel bir foto çıkmamış benim yaa bu kadarmı resim

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Katılan ve org. emeği geçen herkese teşekkürler.
Biraz geç aranızda oldum ama süper bir gündü. :cat:

ben tamamını koydum resimlerin bi üzerine bi şiir

Ashes ile yoklama yaptık
gelmeyenlere bir çizik attık
üzerine de göbek rakısından çaktık

listede olupta gelmeyenler mazeretlerini yazmak durumundalar yada neden isimlerini gelmeyecekler yazdırıyorlar açık ve net bi şekilde yazmalarını istiyorum

evet arkadaşlar cok güzel bir hafta sonu idi.evet yagmur camur içinde bogulduk ama neyse vatan sagolsun..:) gezide emegi gecen herkese sonsuz teşekkürler.albatros mangal başındaki gayretlerinden kutlarım kardeşim ,ferni mezeler muhteşemdi ellerine saglık camadan resimler tam albümlük sagol.velhasıl hepiniz sagolun varolun.sıkı bir haftaya moralli başlıyorum daha ne olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar