10-11 Haziran Dostdark Gezisi Gelenlerin katkılarıyla :D

gelmeyen arkadaşlar belki abartı diyeceksiniz ama değil gezi doları borsayı euro yu etkilemiş para piyasalarına bakın.Gercekten beklemediğim kadar cok düzeyli ve seviyeli bir geziydi arkadaş bu iş anca bu kadar güzel olur:cyclopsan

KARAKIZ' Alıntı:
ben gelemedimde bakıp mbakıp çatlamak için soruyorumm resimleriii

belli güselim belli senin için acele acele yapıpta kötü olmasın ufak bi fotoroman kıvamında olsun istedim yaw :queen: :p

acele yapsaydık çatlatamazdık ama bu kıvamda çatlamışın baak

offff hemde nasıl çatladım arkadaşlarım hala çatlam sesi duyuyo bende

vedat bak ugrasıp durma benle, butunlemeye kaldın zaten bu gidişle butunlemelerde de gecemiceksin o olacak:p

demek kemiksiz 80 kilo ha? doğru söze ne denir :queen: :queen: :queen:

soner sen de benim vıdı vıdı yaptııma inandın ya sana da ne diim?:silent: -demek mangal kömürleri bile benden iyi:cyclopsan :salut:

ferni' Alıntı:
vedat bak ugrasıp durma benle, butunlemeye kaldın zaten bu gidişle butunlemelerde de gecemiceksin o olacak:p

demek kemiksiz 80 kilo ha? doğru söze ne denir :queen: :queen: :queen:

soner sen de benim vıdı vıdı yaptııma inandın ya sana da ne diim?:silent: -demek mangal kömürleri bile benden iyi:cyclopsan :salut:
Bunlar senin Güzelliğini kıskanıyor sanırım.Bukadar İnce İnce Güzel Bir Gavur Dağı Salatası Yapan Bayan Nasıl 80 kilo oluyor anlamış değilim Vedat Kardeş... :queen:

arkadaşlar emeği gecen herkese sonsuz teşekkürler
benim için çok özel bir geziydi
ama bidaha bçyle sagnak yağmurda gitmeyelim:mrgreen:

saolasın rahmi abi ya, sen de olmasan bunlar beni rezil rüsva edecekti bütün MTye!
ah ah imkanlar olsa o gavurdagı daha ne olurdu ama... idare ettik işte :)-bu arada halime abla da cok yardımcı oldu sağ olsun var olsun:cat: -

evet dostlar elimde geldiği kadarıyla not_fear'ın çektiği görüntüleri media player ile izlenecek hale getirdim işte linki de buraya koyuyorum.

bumudur. işte ahada budur.
Çekimler

Not: vedat bu senin için jb nin sadece dışını gördük içini göremedik!

hah unutmadan ferni ellerine sağlık yaw ben bukadar güzel salata yapanın elinden yememiştim saolasın :)

Highway' Alıntı:
Herkese Merhaba,

Öcelikle Soner bu güzel gezi icin Tesekkürler,
gelip Gelmeyen, tanistigim ve zaten daha önceden tanidigim Herkese Tesekkür ederim, dönüste yalnis cikis yapmisiz Edirne ye dogru gidoruz meger Aaaa bi Baktimm Deniz Solumda kaliyor, dedimki olmazki kardesim giderkende Soldaydi az kalmisti walla Edirneye gidelimmi gidmeyelimmi derkene dedik ki 200 KM dönüs yemez di, Neyse Baraber gittik Beraber Döndük Ismete ( Judas ) ve Kizarkadasi Hayale ve Arkadasim Orhana ayriyetten Güzel Yol Arkadasliklari icin Tesekkür ederim.....

Herkese Sagilar bir daha ki Bulusmada görüsmek üzere Insallah .....

Wayy Babam Wayyy Wayyy ne Eglendik beee, ne Göbek Rakisiymis Tesekkürler Mkmemory....
rakının lafımı olur hamdi abii..

ashes yakalarım :mrgreen:
bu arada 1 adet resmim yok yaaa çok ilginç :cat:

camadan.... abi video lar güzel olmuş eline sağlık..
abi JB erhandaydı en son ..
gerçi kediye çiğer teslim ettik ama.......:queen:

budur işte içinize sinsin hepinizin adına böyle eğlenmenize çok sevindim devam devam

ferni' Alıntı:

yok öylebirşey vedat dedi öyle yazmamı :p ben masumum ben seni çok seviyorum:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar