vedat kaya' Alıntı:arkadaşlar içki meselesinin amacı farklı idi ama konu baya bi dağıldı..
neyse .....
bence içki meselesi genel bir sitemdi sonradan bir kısım medya suç keçisi aradı insanlar eteklerindeki taşları döktüler..
bende iyice dağıtımm ortamı bari...
abi geziyi kıskandılar tamammı.. (tamammm)
ne yapalım ne yapalım hadi saldıralım...(saldıralım)
konuyu anladık iyne bize battı ama gel cuvaldızı satalım (satalıımm..):queen:
soner abi yapmaya senin kömürle calısan motoruna yetişecem diye hararet yaptık silivride:queen:dostdark' Alıntı:Paşam gerçekten herşey çok güzeldi:cat:
Birdaki sefere gezi yerine paşa için taht getirteceğim:queen:
gelenler yanımızda gelemeyenlerde kalbimizdeydi:rendeer:
Bütün MT aillesine sevgi ve selamlar:rendeer:
Gezi süperdi tek sorun yarım saat de bir durup 600f lerin yetişmesini beklemekti![]()
birdahaki gezide 600f lerin bir saat önce cıkmalarını ayarlamak lazım ki aynı saat de varalım
EEE benim odun kömürüyle çalışan makineme yetişmeleri zor oluyor tabi:queen:
Muzo' Alıntı:Sevgili Dark cim,
senin sayende cok güzel Arkadasliklar yasadim ve cok güzel Insanlarla Tanistim, senin olmadigin bir Sitede bende asla olmam.
Bende ayriliyorum cünkü bende kendimi Taslanmis hissediyorum....
Tanistigim ve Sevdigim ve bizi Sevnlerin Hepsine Hoscakkal diyorum.....:salut:
alestevardiya' Alıntı:fotograf var mı? Varsa kacıncı sayfada?????
alestevardiya' Alıntı:fotograf var mı? Varsa kacıncı sayfada?????
ledo' Alıntı:Yüzlerce fotograf var. Yolda giderken, öğle yemeği yerken, çadır kurarken, gece kamp ateşi yakarken, dans ederken kahvaltı ederken vs vs.
Kısaca eğlenirken....
Yol devam ederken öğle yemeği esnasında masada gözükenler : su, ayran, kola...
Motorcu kıyafeti ile bira veya herhangi bir alkollü içki yan yana gelmemiş...
İlk bira kutusu 31. resimde gözüküyor, toplamda 5-6 tane. Çok daha fazlada olabilirdi, gayet normal gece kalınıyor burda...
Üstelik, fotograflarda esas gözüken, dostluk kardeşlik eğlence. Ne güzel...
Eğer bu fotograflarda bunları değilde bir iki tane bira şişesini gören varsa, önce bir kendi içine baksın.
Bu yıl bugüne kadar düzenlenmiş olan en harika [MT İstanbul] Gezisi olmuş, tartışmasız açık ara...
Daha iyisini de yine ancak bu ekip yapabilir !