***10-11 HAZ. Onurun Davetini Kıramadık. GÜMÜLDÜR gezisi + DAĞLARDA enduro***

kuvva abi valla benim boğazımdan geçmedi zorla içirdiler:p
bunun tekrarı hepbirlikte olucak inş.:cat:

arkadaslar supersınız ya vallahı guzel bır hafta sonu gecırmıssınız tbr ederım. cok guzel bır yere benzıyor ınsallah bır hafta sonuda hep beraber kacarız...

geziniz hiç güzel de olmamış. hele o masadaki şişeler ve şalgam suyu ve mangal da ne öyle. çay bardağında rakı içmeler, derede karpuz kesmeler, doğa, muhabbet, manzara ve yollar. hiç işim olmaz. canlarım valla kedi misali uzanamadığım ciğere mındar diyorum. çok güzel gözüküyordu resimler içim gitti. ellerinize sağlık. ama varya o şalgamla rakı bitirdi beni. hiç yakıştıramadım size. haber verseniz fizandan kalkar gelirdim. nice gezilerde beraber olmak dileğiyle.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet onurdan aldığım resimleri fırına verdim
birazdan eklemeye başlıcam

onurun foto makinası flashlı olduğğundan deniz göürüntülerini o makineylen çekmiştik

Paylasim Icin Tesekkurler..ama Cep Telefonuylami Cektiniz Ya Goruntu Cok Kalitesiz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
gazman' Alıntı:
Paylasim Icin Tesekkurler..ama Cep Telefonuylami Cektiniz Ya Goruntu Cok Kalitesiz...

yaaf bizim türk milletinede birşey beğendirmek amma zoryaa... kardeşim elimizdeki imkanlar dahilinde cep telefonu vardı.. kusura bakma kalitesiz oldu idare ediver artık...

benim hevesim kaçtı resim eklemeye toplantıdan sonra atarım artık...

zaten geç oldu evden çıkıp teras a gelinceye kadar geç bile kalırım... :p

iki haftadır online olamıyorum malum işlerimin yoğunluğundan dostlarım.Harika gezinize katılamadık ama telefonlarla canlı bağlandık.fotoğraflar süper..sokemondan ayrıntıları dinledik.Sizleri çok özledik görüşmek dileğiyle..Onur şu kaplumbağa meselesini senden dinleyeceğiz...:p

kanka E.P den eser yok çağatay, iyi eğlenceler sizlere maşallah. bahti rakı su gibi dimi kardeşim :cat:

çok güzel bir gezi olmuşşş... karpuzdan azıcıkta ist.MT ye gönderseydiniz... aayyyy...:queen:

o bardaktaki beyaz şeylerin tadı nasıl güzelmi??merak ettim bende içicem

Forumdan Uzaklaştırıldı
RESİMLERE KALDIĞIM YERDEN DEVAM EDEYİM...

ONUR un makinası flash lıydı... biraz daha net çekmiştir.. birde deniz fotolarıda vardı o kareleri onurun makineylen yakaladık... işte resimler

masanın farklı açıdan çekilmiş fotoları :bounce:

birazda deniz fotolarından atıyorum.... ...:queen:

ONUR halen daha rakısı elinde geziyor ve içiyor

İki yiğit çıktı meydanee... ikisi birbirinden şahanee... haydee pehlivanlar gösterin kendinizi... ... .. :wiinkk:

Moderatör (forrap)
Çok güzel bir gezi olmuş fotoğraflardan belli...:cat: Fotolar için teşekkürler:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yorumlar için teşekkür ederim... inş bu geziyi kalabalık bir grup ile tekrarlaya biliriz. . . .

saygılar... nice güzellikleri paylaşmak dileğiyle... :bounce: :rendeer:

ehehehe cok manyak bır gezı yav.Bana o balıklar Rahmetlı olmuslar gıbı geldı ama neyse (balık dedıgın iki cırpınır demi)herneyse yıne de guzel bı gezı hyosung lı arkadasıda tebrık edıyorum ıı cesaret etmıs oralara gıtmeye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar