10.000 ytl ye ne alınır?

herkese slm.. 600cc vitesli ne alınır bu paraya arkadaslar bi yardımcı olsanız bilgi paylasımı yapsak 2. elde olur farketmez temiz sorunsuz olsun yeter :) daha önce yamaha cygnus-x,Bw's ve Gilera Runner sp180 scooterlarım oldu...yamaha ybr 125 sürdüm :) ve 2 ay boyuncada BMW f650 kullandım simdi de bu kadar para denklestirdim ve kendime yeni motor almak istiyorum fikirlerinize açıgım...bi el atın abin be :mrgreen: motorunu satan kişilerde bana söyleyebilir simdiden tesekkürler motosiklet.net ailesine sormadan iş yapmayım dedim aklın yolu birdir nede olsa ben cbr600f istiyodum ama? ne olur aceb?

bence er-5 alınır:)ama nasıldır nedır bılmem:( yada herkesın bırazdan solıcegı gıbı 1 2 mılyar koy fazer al?

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
Road_Runner' Alıntı:
herkese slm.. 600cc vitesli ne alınır bu paraya arkadaslar bi yardımcı olsanız bilgi paylasımı yapsak 2. elde olur farketmez temiz sorunsuz olsun yeter :) daha önce yamaha cygnus-x,Bw's ve Gilera Runner sp180 scooterlarım oldu...yamaha ybr 125 sürdüm :) ve 2 ay boyuncada BMW f650 kullandım simdi de bu kadar para denklestirdim ve kendime yeni motor almak istiyorum fikirlerinize açıgım...bi el atın abin be :mrgreen: motorunu satan kişilerde bana söyleyebilir simdiden tesekkürler motosiklet.net ailesine sormadan iş yapmayım dedim aklın yolu birdir nede olsa ben cbr600f istiyodum ama? ne olur aceb?

fazer fazer fazer fazer:cat:

valla ya fazer dimi olay :) ama 1-2 daha koyamıyorum yok mu baska alternatif?

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Amacından şaşma derim:cat: :cat: :cat:

valla kaan bence de fazer al derim ama o paraya bulmak mümkünmü pek bilmiyorum sahibinden.com a bi bak derim orda sanırım var 10000km lerde 2004 model falan 10-11bin ytl arası değişiyo galba. yada biraz bekle gsr 600 lerin ikinci ele düşmesini onlardan al :)

Salibinden.com dan arastır derim ben. İyi pazarlıkcıysan 12 milyar isteyen birinden motorunu 10 milyara alabilirsin ... Arkadasların dedigi gibi fazer iyi makine ama V-strom da bulursan o fiyata kacırma ...

Süper Moderatör (BBRR)
2. el temiz bi transalp alınabilir 2003-2004 civarı 20 000 den az km yapmış bişi bulunur

ya kardeş işte öyle illa motor almayı planladığın zaman hep paran aşşağıda kalıyor onu alma şu kadar ekle bunu al tarzına dönüyor.

gir kardeşim milliyet'in sitesine veya sahibinden.com sitesine bak bakalım neler var neler yok o paralara değilmi?

İyi bir makina alırsın o paraya.Ama tarz da belirtirsen iyi olur dimi.
sıfır suzuki gs 500 de alabilirsin mesela.
500cc
2 silindir
47,7 beygir
ön arka disk firen
yeni modellerinde granajda var galiba
uzun zaman anahtar deydirmeyeceğin bir naked makina.
tavsiye ederim.

serkankıyak' Alıntı:
İyi bir makina alırsın o paraya.Ama tarz da belirtirsen iyi olur dimi.
sıfır suzuki gs 500 de alabilirsin mesela.
500cc
2 silindir
47,7 beygir
ön arka disk firen
yeni modellerinde granajda var galiba
uzun zaman anahtar deydirmeyeceğin bir naked makina.
tavsiye ederim.

olay budur işte

fromalanya o fotoğraf hiç yakışmış mı allah aşkına yaa ayıptır kardeş..hiç etik bulmadım arkadaşlarda katılacaklardır sanırım

çok tesekkür ederim ilginize :) bakıyorum bende fz6 naked çok hoş alet insallah bulurum o paraya kudurucam yoksa uyku girmiyo gözüme valla ben 500 lük deilde f650 den sıkıldım gitmiyo die zaten daha düşük bişi istemem sanırım ama bakalım gs500 de ii tabiki :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar