10.000 tlye siz olsanız...

arkadaşlar yaklaşık 10.000 tl kadar para var. babam bana araba almak istiyor fakat benim gönlüm tabiki motosiklette.
bu fiyata orta ayar bir "ss" alınabilirmi???

eğer alınamazsa motor tutkuma nouvo ile devam edip bu parayla tüplü bir araba almayı düşünüyorum:)

siz olsanız ne yapardınız???
...

tabiki araba.. imkan varsa ikiside olur tabi:) alırsın 8-9 bine bir araba birde keyfi olarak çin işi scoter tamam ikiside olmuş olur:)

arkadaşlar yaklaşık 10.000 tl kadar para var. babam bana araba almak istiyor fakat benim gönlüm tabiki motosiklette.

eğer alınamazsa motor tutkuma nouvo ile devam edip bu parayla tüplü bir araba almayı düşünüyorum:)

...

bende çok düşündüm ama o fiyatlara istediğin motorların hem modeli eski hemde km si çok fazla oluyo.şimdi dediğin fiyata yakın bir africa twin aldım ve inenılmaz memnun ve mutluyum hem güç olarak ta hem konfor olarak ta hemde sağlamlık sorun çıkarmamasından dolayı çok rahat edersin.tabiki tarz olarak enduro seviyosan.

"ss" demem yanlış oldu açıkçası.
naked ve enduro da olabilir...

bende çok düşündüm ama o fiyatlara istediğin motorların hem modeli eski hemde km si çok fazla oluyo.şimdi dediğin fiyata yakın bir africa twin aldım ve inenılmaz memnun ve mutluyum hem güç olarak ta hem konfor olarak ta hemde sağlamlık sorun çıkarmamasından dolayı çok rahat edersin.

...

3bin tl borçlanır, 0km honda vtr250 alır babama el sallardım :thumleft: ss değil ama nouvo almayı göze aldıysan vtr250'de seni keser :)

dostum 4000 e hyosung 250 connect al derim alabilecegin en ucuz nakeddir bu motor.hem çin işi deil hemde görünüşü kaslı vede sınıfının en güçlüsü yada ucuza ss istiyorsan hyosung gt250r alderım görünüs gercekten süper geri kalan 6000 kaymeyede gider 1000 kayme daha istersin birinden en güzelinden dogan çakarsın kendine hemde tüplü

Son düzenleme:
dostum 4000 e hyosung 250 connect alırdım hem çin işi deil hemde görünüşü kaslı vede sınıfının en güçlüsü yada ucuza ss istiyorsan hyosung gt250r alderım görünüs gercekten süper geri kalan 6000 kaymeyede gider 100 kayme daha istersin birinden en güzelinden dogan çakarsın kendine hemde tüplü

Connect fordun modeli ya comet o comet :p

Bende;
Nissan 98 primera SW aracımı 8,000 TL'ye,
Kenboo 125 cc motorumu 1,000 TL ye satıp

1 Adet 3500 TL Oyun canavarı PC aldım.
1 Adet 3500 TL Kanuni Racer 200 cc aldım.

Geri kalan parayı da eve bir kaç eşya alarak harcadım.
Pişman mıyım evettttt :)

Denize gitmeye araba bulamıyorum :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
düşünmeden gider ninja 250 alırdım . millet az daha koy 600 lük al diyecek ama ninja 180 gidiyor derleri 200 250 ama bu kadar hızı kullanabilecek yer varmı oda ????

yorum yapmak haddimemi bilmiyorum ama ben sizin yerinizde olsam hyo gt 250 r veya 650 alırım

O fiyata yeni kasa ss biraz zor. Ancak güzel bir FZ6 Fazer alınabilir belki. :wiinkk:
Yada bir CBR600F :queen:
Yada bir CBF600 :rendeer:

Seçim sana kalmış. Motorunda varmış. Sürüş dinamiklerinede alışmıssındır. Ne diyeyim yolun açık olsun verdik örnekleri :)

eger bir ailen ve cocuk ya da cocuklarin varsa mutlaka araba al derim, ama mümkünse japon olsun ve daha mümkünse mazda olsun, ikinci elde sorunsuzluik acisindan bu tavsiyem.

10 bin liraya sana tavsiyem 99-01 arasi mazda 323. eger sorunsuz temiz bulup alirsan pisman olmazsin. ama daha yasin genc ve evlilige cok var diyorsan kawasaki'lerin fiyatlari daha uygun gibi.

not: asla hyosung alma.

O fiyata kadar alabileceğin güç-kalite oranında en mantıklı alternatifler:
Yamaha FZ6-Fazer, Kawasaki ER-6N-F, Suzuki GSX600-750F, Hyosung GT650-R, Yamaha MT03.

Arda arkadaşım konuyu biraz saptıracağım için özür dilerim.

Arkadaşlar hyosung duyduğum ve sitesinden anladığım kadarı ile kanuni ile birleşmiş.
Parça sıkıntısı hala devam ediyor mu ? Neden alınmasına bu kadar karşısınız.?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar