- Konu Yazar
Merhaba dostlar. Yaklasik 1 yildir motosiklet kullanicisiyim. Ekipman problemimiz bulunmamakta. 3.000 km Fiddle3 scooter tecrubem ve 1.000 km CBF commuter tecrubem var. 1.95 boyunda 120 kilo bir insan evladiyim. 28 yasindayim. Kusadasi'nda yasiyorum. Isinde gucunde bir adamim. Sehirici trafiginden kurtulmak adina fiddle3 u almis idim. Kendisini satmayi dusunmuyorum. 2.motosiklet olarak CBF i almis idim. Gerek esimle beraber kisa turlara cikabilmek gerekse vitesli motosiklet kullanabilmeyi daha da pekistirebilmek adina guzel bir tercih yaptigimi dusunuyorum. Fakat gelin gorun ki CBF bize yetmiyor. Hayvanin cani bana zor yetiyor ve esimle birlikte iken uzun yola cikabilmeye cesaret edemiyorum. Tek basima iken dahi kamyonlarin arasindan kurtulamamaktayim. Trafikte sakin bir insanim. Hiz merakim bulunmamakta fakat en azindan sollamalarda problem yasamamak icin top speed i en az 140-150 bandinda olan bir cruiser istiyorum. Seyir hizi 110-120 olmasi da iyi olur haliyle. Aklimda sadece karburatorlu kasa gv250 ler var. Bu konuda beni daha fazla aydinlatacak siz degerli dostlarima tesekkur etmeyi simdiden borc bilirim. Saglicakla kaliniz. Tekeriniz dus bassin.