10,000 KM Tecrübe ile 600cc Kullanılabilir mi Geçilebilir mi?

Sen bu soruyu soruyorsan kendine güvenmediğin için soruyorsun demektir. 600 cc lik bir motorun varsa illa sürekli dip gaz gideceğin anlamına gelmez. Sakin kullanırsın. Motorun gücünü gerektiği yerde yada zevk için kullanırsın.

Kendime güvenmediğim için değil kendime güveniyorum burda insanlar bu tip sorular sorduğu için bende sormak istedim sadece insanlar nediyo ne cevaplar gelicek diye öğrenmek istedim vede arkadaşların dediği gibi 10000 km bana görede gayet yeterlidir ben kendimi biliyorum vede bu 10000 km tecrübem ile insanlar biraz abartıyo onuda söliyim neymiş 125cc 10000 yap 250cc ile 20000 yap öle geç diyo herkez ben okadar çok kullanan birisi değilim açıkcası 30 40 000 km yapana kadar 10 yıl geçer ve ben zaten motoru bırakmş olurum uzun yol şöförümüyümde 2 yılda yada daha kısa sürede 40 000 yapıcam

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:11 ----------

geçtimiz yaz honda 600rr 600f suziki gsxr600 yamaha r6 kullandım ve hiç bir sorun yaşamadım bana göre 10.000 yeterlidir arkadaşların dediği gibi kendini bildikten sonra hiç bir sorun olmaz buna eminim vede kararımı verdim haziranda 600cc geçiş yapıcam herkeze yorumları için teşekkür ediyorum motoru alınca dönücem

valla hayırlı olsun o zaman yeni motorunuz

125cc 10000 yap 250cc ile 20000 olayına bende katılıyorum

sesine ve gücüne hayran olmama ragmen

yol ve trafik kosullarında 4 silindirli SS leride halen tehlikeli buluyorum.

hata affetmiyorlar, hata derken sadece kullananı değil,

baska araclarında hataları oluyor. trafikte birisi allah göstermesin yandan dokunursa

gayri ihtiyadi gaz acıp kacma refleksini daha düşük güçteki makinalar kaldırırken

SS ler üzerindekini kaldırıp atabiliyor

dikkat edicez artık zaten motor kullanırken dikkat etmiyomuyuz ediyoruz onlar sorun değil kazanın ölümün ne zaman geliceği hiç belli olmaz artık bunları duymaktan nefret ediyorum hemen herkez bunları sölüyo bizde biliyoruz dimi boşa bunları söylmeye gerek yok bakın adam yolda giidrken yıldırım düşmüş ölmüş ölümün ne zaman geliceği belli olmaz arabadada aynı şeyleri söylüyolardı aman dikkat alma şu hızlı aletlerii alma dedi akrabalarım lütfen dediler ben dinlemedim kimseyi 18 yaşımdan beri hep spor araba sürdüm 2010yılından beride bmw m6 kullanıyorum allaha çok şükür daha bir tane kazam yok dikkatliyimdir yolu iyi okuyabilirim gözlerim çok sağlamdır karşıdaki ustamı beceriksizmi hemen ayırt edebilirim ona göre yavaşlar hızlanırım bmw m6 da çok hızlı arabadır çok hız yaptım 270 lere çıktım senelerdir hiç birşey olmadı çok şükür

Motosikleti
2013 Kuba XR 125 - 2023 MG V85TT
o ki yıllardır M6 kullanıyorsun 10 bin tecrüben de var 600 lük makineyi kafaya koydum kim ne derse desin alacağım diyorsun. Tavsiyem S1000RR al, inceldiği yerden kopsun :wiinkk: Almandan inip de Japon a binmek olmaz marka fanatikliği olsun biraz :cherry:
Şimdiden kazasız günler. :bestmt:

Dalgamı geçiyosun kardeşim 600rr s1000rr aynımı tavsiye ediyosn 1000rr

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar