bu bütçeyle shadow ya da dragstar alınabilir mi?
klüpü kullanıyorlar artık motoruna satmak isteyen klüpteym diyor. 250 lik düşünmorum hocam vt 600 bulmuştum bir tane kısmet değilmiş arıyoum 2 haftadır
650 dragstar bende bakıyorum ama sahibinden.com da ki o fiyatları hangi mantıkla istediklerini hala anlayabilmiş değilim.
Sıfırı şu an Türkiye'ye gelse satış fiyatı ancak 21.000-22.000 TL olması gerekirken bizim vatandaşımız 10 yaşındaki motor için 15.000-17.000 TL ; 15 yaş ve üstündeki motorlar için 10.000 TL gibi bir rakam istiyorlar, bu rakamları vermek bence çok saçma:/
650 dragstar bende bakıyorum ama sahibinden.com da ki o fiyatları hangi mantıkla istediklerini hala anlayabilmiş değilim.
Sıfırı şu an Türkiye'ye gelse satış fiyatı ancak 21.000-22.000 TL olması gerekirken bizim vatandaşımız 10 yaşındaki motor için 15.000-17.000 TL ; 15 yaş ve üstündeki motorlar için 10.000 TL gibi bir rakam istiyorlar, bu rakamları vermek bence çok saçma:/
herpinize hak veriyorum gerçekten doğru söylüyorsunuz millet kafayo yemiş ama bunun sebebi serbest piyasa ve soforlarının türkiyeye gelmesi honda bayi ile konuştum o da çok şarşırdı piyasaya sıfırları gelecek bunların ama her seferinde ucunda dönüyor tarzında şeyler söylemişti bi hevesle almaya karar verdim bir an önce de almak istiyorum ne yapacağımı bilmiyorum