+1

herkese merhabalar,
aranıza mersinden katılıyorum. adım arman. denizcilik sektöründe faaliyet gösteren bir şirketim var. 30 yaşındayım.
yaklaşık 3 senedir motosiklet merakım var ama bugüne kadar sadece ara sıra alıp sattığım scooter tarzı makinelerle geçiştirip durdum.
sizlerin de tahmin ettiğiniz gibi giderek tarz ve ihtiyaçlar farklılaşıyor..
forumlarınızdan çok şey öğrendim, bunun için hepinize tek tek teşekkür ederim.. umarım bundan sonra ben de tecrübelerimi ve fikirlerimi sizlerle paylaşabilirim.. tabi öncelikle dolduktan sonra..
şimdilik 125cc bir scooterla aşk yaşıyorum ancak en kısa zamanda mt-01 düşünüyorum..
hepinize kazasız, keyifli ve neşeli günler diliyorum...
sevgiler..
arman

Aramiza hos geldin

Scooter dan Mt-01 gecer isen flikadan grostonluk kuru yuk gemisine gecmis gibi olursun. Denizcilik tabiri ile arada yelkenli (250cc vitesli bir motor) Mega yacht ( Naked , enduro tarzi 600cc bir motoro) ile kendini bir kac sene pisirir isen sonunda o koca gemi icin hazir hale gelir sin.

Aramiza hos geldin

Scooter dan Mt-01 gecer isen flikadan grostonluk kuru yuk gemisine gecmis gibi olursun. Denizcilik tabiri ile arada yelkenli (250cc vitesli bir motor) Mega yacht ( Naked , enduro tarzi 600cc bir motoro) ile kendini bir kac sene pisirir isen sonunda o koca gemi icin hazir hale gelir sin.

mt03 uygun olur heralde hocam...

Aramiza hos geldin

aslında mt-03 yazacaktım.. tamamen yazım hatası.. son bir kaç günümü sadece mt-03'ü inceleyerek geçirdiğim için beynimde koordinasyon hataları olabiliyor :)

teşekkür ederim ilginize..

aslında mt-03 yazacaktım.. tamamen yazım hatası.. son bir kaç günümü sadece mt-03'ü inceleyerek geçirdiğim için beynimde koordinasyon hataları olabiliyor :)

teşekkür ederim ilginize..

O zaman 250 cc bir makina ve biraz egitime maddi ve manevi emek harcar isen seneye Mt-03 makinaya rahatlikla binersin. Egitim hem senin daha bilincli binmeni hemde kendi kendine edinecegin tecrubelerin daha kisa ve icinde yanlis aliskanliklar olmadan elde etmeni saglar.

sevgili arman hoşgeldin
bende mersinliyim(bozyazı),mersinde bolca motorcu dostumuz ve beraber geziler yaptığımız bir clubümüz var.
bana özelden ulaşırsan yardımcı olabilecek dostlarımıza yönlendirebilirim.
arkadaşlarımız doğru söylüyorlar,daha küçük cc bir motorla başlaman
senin alacağın motordan keyif almanı sağlar.
mt-3 alıp ilk anda yaşayacağın korku,motordan soğumana sebep olabilir bence.
allah gönlüne göre versin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar