1 yıllık bekleyiş ve mutlu son :)

Cümleten iyi akşamlar arkadaşlar, çok mutluyum sonunda bir yıldır almak için beklediğim, uğraştığım, araştırdığım "KUBA XCG150" biliyorum çin malı motorlara güvenilmez ama, napalım işte gariban işi :) yakında fotoğraf atacağım foruma, bugün aldım ve 60 km yol yaptım seri ve atik ama biraz titreşim var kolumu ağrıtıyor, titreşimden başka hiçbir sorun yok gayet iyi eğer bir çözüm önerisi olan varsa yazarsa sevinirim teşekkürler iyi sürüşler dilerim hepinize :)

Cümleten iyi akşamlar arkadaşlar, çok mutluyum sonunda bir yıldır almak için beklediğim, uğraştığım, araştırdığım "KUBA XCG150" biliyorum çin malı motorlara güvenilmez ama, napalım işte gariban işi :) yakında fotoğraf atacağım foruma, bugün aldım ve 60 km yol yaptım seri ve atik ama biraz titreşim var kolumu ağrıtıyor, titreşimden başka hiçbir sorun yok gayet iyi eğer bir çözüm önerisi olan varsa yazarsa sevinirim teşekkürler iyi sürüşler dilerim hepinize :)

Hayırli olsun kazasız belasız kullan.Yalnız dikkatli kullan aman aman milletin gazına falan gelmeyin bide cin malı diye kimse sizi yadirgamaz bişey demez ben 3 tane Çinli kullandım gayet yerden kesiyor :)

Hayırlı uğurlu olsun RABBim kaza bela vermesin.

Çinli diye utanarak sıkılarak söylemene gerek yok be kardeşim en benim diyen motorcunun elinden geçmiştir mutlaka bir çinli öyle yadırganacak laf söylenecek birşey değilki bu sen göğsünü gere gere bin motoruna :cat:

soa

2 tekerin çinlisi japonu olmaz (tabiki japonu farklı olurda :D ) sen o ruhu yaşayabiliyorsan gerisi boş.

Hayırlı olsun yeni motorun. ekipmansız kontak çevirmemen dileğiyle, Kazasız belasız sürüşler.

Allah kaza bela vermesin kardeşim, bende geçen sene rks titanic 150'yi aldığımda çin malı bu alınırmı diye millet laf etti ama motor çoğu markaya taş çıkartır nitelikteydi şimdi yeni sahibi kullanıyor o da çok memnun, yani çin deyip geçme sağlamıda sağlam oluyo hani, Allah sana daha iyilerini nasip etsin inşallah

Hayırlı Olsun Allah Kaza Bela Vermesin, İnanıyorum Kullanman Gerektiği Gibi Kullanırsan ve Bakımlarını Aksatmazsan Seni Asla Üzmez Halkın Kanıdır - Canıdır Çinli :cat:

Hayırlı olsun motor alma arifesindeyim bende ondan sanırım kendım almış gibi sevindim. Kazasız sürüşler

Edt

Hayırlı uğurlu olsun RABBim kaza bela vermesin.

Çinli diye utanarak sıkılarak söylemene gerek yok be kardeşim en benim diyen motorcunun elinden geçmiştir mutlaka bir çinli öyle yadırganacak laf söylenecek birşey değilki bu sen göğsünü gere gere bin motoruna :cat:

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, içimi rahatlattınız çin malı diye her zaman bi sıkıntıyla geziyordum :) artık öyle bir derdim yok çok sağolun kazasız belasız sürün hepiniz inşallah.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar