1 Sene gecikmelide olsa selamlar

Selamlar herkese..belki sizlere garip gelecek ama sanırım 1 seneye yakın ben bu siteyi takip ediyorum. forumları okuyorum. ancak yeni üye oldum. neden bende bilmiyorum :)
mart ayındaki fuarda belki bi standımız olur orada da tanışırız.
benim ilk motorum 1956 model bir BMW idi. şaftlı olanlardan
daha sonra sıfır km. bir mz aldım ama memnun kalmadım
akabinde Kawasaki zx10 modelinden aldım ancak arkadasım sağolsun onu bir kamyonun arkasına çaktı
Allahtan kendisine birşey olmadı. daha sonra arkadasım bana özür adına bir mz daha aldı ama beni sarmadı ve sattım
çok uzun zaman oldu motora binmeyeli
kendimden korkumdan alamıyorum çünkü motor üzerinde kendimi kaybediyorum
bakalım kısmet azcık akıllandığıma kanaat getirmiş olmalıyımki mart taki fuarda iki tekerlek üzerine çıkacağım sanırım gene
herkese tekrardan gecikmelide olsa selamlarımı iletirim

Super Moderator
Hoşgeldin...:rendeer:
O 1 yıllık gecikmeni telafi etmeni bekleriz artık yazılarınla.
Umarım okuyucu olarak olduğu gibi forum üyesi olarak da kalıcı olursun...

1 sene gecikmeli olarak "hoş geldin" diyeceğim ben de sana :p 2007'de görüşürüz canım :p

hoşgeldin,1 sene olduğunu kim biliyorki söylemesen kimse ayıkmazdı mrb derdin geçerdin içeri:queen:şimdi herkes diyecek 1 senedir nerdeydin al sana cevap hakkı doğdu nerdeydin?:cherry:

olcan : bana ilk mesajı ilk hoşgeldini sen demişsin :) evet umarım okuyucu olduğum kadar yazılarım ilede aranızda kalacağım. bu kadar sıcak yeri başka nerde bulabilirimki :)
vlad : ilk önce belirteyim avatarın nicedir dikkatimi çekiyordu. sende unforgiven ı yazdıkdan sonra sadece motor zevki değil müzikal anlamda da aynı olduğumuzu anladım
motorin : sen bu sitede çok meşhur bi adamsın :) ilk önce koğuş ağası karşılarmış geleni :) sağol
motocycleboyreigns : bir sene sonrada burdayız inşallah :) maksat kırmadan kırılmadan uzun arkadaslıklar olsun.
prometheus : 2007 de bi hoşgeldin borcun var ;)

metal : aynı cemaatten bi arkadas daha :) saol hoşbuldum
motor : 1 senedir takipte idim evet :) naapim açık sözlüyüm umarım burası onuncu köydür ;)
sağol : ivan,cbr100rr,macrol500,kuvva,mostwanted_57

burdada hep insanlar 10 köylüdür merak etme şehirli çok nadir çıkar oda zaten pılını pırtısını alır 10. köye gider:rendeer:

Aynısınıda ben yaptım!1,5 sene izleyip başladım siteye.Okumakla yazmak arasında fark varmış,baya bi sorumluluk oluyo insana.Zamanla anlarsın zati!Hoşgeldin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin biraderim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar