1 saat bin 10dk dinlendir zatcılar

yo. dedigin gibi dusunmuyorum. :)
tebrik ederim seni.
motor bölümü mezunuyum. motosiklet ve teknolojisiyle hiç ilgilenmedim simdiye kadar.
sende fena sayilmazsin ama :)
kurs murs yatak falan :cherry: olur o kadar :cherry:
sagol dostum.
sevgiyle kal...

ben 150 zat almayı düşünüyorum ama dedigim gibi 1saat sür 10 dk dinlen
mevzusundan kuşkulandım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hadi ya benim 120 Km oldu hiç böyle bir şeyyapmadım gerçi 1 saat boyunca hiç durmadan gitmedim ama neyse :thumleft:

gurzan, ben teşekkür ederim :)

simdiden hayırlı olsun motorun chucky_h_z. Güle Güle kullan artık alırsan dolanırız sağda solda, İstanbul'da oturuyorsan eğer tabii :)

Suadiye de oturuyorum ben Anadolu yakası, mesela bugun cıktım burdan beykoza kadar sahilden gittim, var ya vol virajlı boyle kontrayı calışmak için daha guzel bir yol olamaz herhalde :) sag yat don sola yat don yavasla hızlan devamlı bir aktivite içindesin cok guzel oluyor tavsiye ederim :) zaten yolda bir suru cift cift scooter cılar gordum dolaşıyorlardı onlarda yollarda :) kornayla selam verdiginde selam vermeleri guzel bir duygu :) sen neresindesin İstanbul'un?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dün benzinciden çıkarken iki hayabusa bana selam verdi :) Trafikr durmuşken motorcular birbirine selam verince çevredeki araçların içindekiler imrenerek bakıyorlar :cat:

Bu arada freakmaxi avatarının MANOWAR'ın olduğunu bildiğini var sayarak soruyorum konsere gidecek misin?

evet abi biliyorum o resmide o sekle getiren benim zaten :) orjinalini suracıga koyarım birazdan :)
Konsere gelince evet gidecem konsere o yüzden zaten avadarım manowar :) sen severmisin manowar rı seviyorsan gidecekmisin konsere?

1.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar