Bizim gibi tırsak topluma müstehak. En tiri viri Xsr 125 olmuş 77.000 TL Biz hala burada goygoy derdindeyiz. Köprü, elektrik, doğal gaz hepsine yeni yılla beraber çok büyük zamlar geldi. Binlerce yıllık Türk tarihinin en başarısız, en yeteneksiz, en art niyetli insanları bizi yönetiyor.
Emekli dayıyı, Parti gençlik kolları üyesini, gurbetçiyi, türbanlı ablayı bir şekilde anlarım ama daha hala "Ak Parti" diye kıç baş yırtan motosiklet sürücüsünün, bir sonraki seçimde "Gılışdar'da liderlik vasfı yok, o yüzden oyum reise" diyen motosiklet sürücüsünün yatacak yeri yok. Şu fiyatları gören en tırt Avrupalı sürücü ülkede taş üstünde taş, baş üstünde baş bırakmazdı. İçimden geçen düşünceleri forum yönetimi tarafından ban yememek adına rahatça dile getiremiyorum. Ben bu ülkede Çinli, Hintli, Vietnamlı gibi yaşamak istemiyorum.
abi al benden de o kadar ya.
şu durumda bile bu işin yarını yokmuş gibi reisi destekleyen motorcular var.onları da anlamıyorum,benzin onlara gökten mi yağıyor,
cc yükseltecekleri zaman yeni motoru %50 indirimle mi alıyor.şu durumdayken nasıl hala kendi rızalarıyla destekleyebiliyorlar.
tek sorun motorlarda değil.
millet gelen faturalarda sadece fiyata bakıyor.
8 yıl önceki bir faturada ortalama kullanım olan 238 kwh elektrik vergisiyle beraber 135 tl yazarken
şu zamlardan sonra aynı 238 kwh elektrik vergisi olmadan 217 lira yazıyor.
doğalgazı bahsetmiyorum bile. yılbaşı zamından sonra fatura 1000 tlye dayanır herhalde.
ülkenin büyük bir bölümü hayata at gözlükleriyle bakıyor. yaşıyorsak tamam gerisi önemli değil diyerek hayat sürdürüyorlar.
geri kalanı uyandılar ama ülkede ne olduğunu çözemiyorlar.(z kuşağı)
tüm z kuşağı 2023 seçimini bekliyor ama annesinden izin almadan kapının önüne çıkamayan bir kuşak ailesinden bağımsız oy mu kullanacak.reisde maşallah anladı tahtından ineceğini ne koparsam kar diyerek yönetiyor.
daha fazla siyasi işlere giremiyorum ban riski var.
istersen instangramımı vereyim sende dök abi içini orda devam edelim.