Bu nedir ya bu nasıl cevap! Neyi enteresan geldi sana bir açıklar mısın? Onca yazdığımdan bunu mu anladın, iki otobüs 13 saat yolculuk yaptık toplam 100 kişiydik, bunun için 15 kişiye yakın kendini über müslüman olarak gören kişiler, geriye kalan 80-85 kişiyi hiç düşünmeden her fırsatta namazlarını kılıp insanları beklettiler, herkes spor müsabakasına gidiyor, iyi dinlenmek, olabildiğince erken varmak isterken amaç ne? Bu mu senin savunduğun mevzu, biraz işine gelse seferi olanın neler yapabileceğini burada açıklayabilirsin, bu işin kazasını kılmak da var, ama işin hemen müslümanlığın büyük düşmanı firavundan bile beni düşman gösteriyorsun? Enteresan olan sensin, işin gücün düşman yaratmak, dost kazanmak değil!
Tekrar edeyim burası motor sevdalısı insanların yeri, ister din düşmanı olsun, ister dindar olsun, ister hiç kimsenin fikrini zikrini umursamayan biri olsun, hiç kimseyi ilgilendirmez yeter ki birileri bu konuları dürtüklemesin. Burada kaç kişi gördün, biz solcular ya da sağcılar toplanıyoruz diyen, kaç kişi gördün (varsa) gayri müslim motorcular kulübü propagandası yapan ya da sadece kadınların veya erkeklerin bir araya geleceği etkinlikler, bu işin anlamı nedir? Sizlerin amacı nedir?
Dostum kusura bakma ama bu yorumunda da fikrim değişmedi.
Forumda benim yorumlarınla ilgili az cok fikir sahibi olmuş olsaydın, ya da beni gram tanısaydın, huyumu suyumu da az çok bilirdin.
Bu forumda ben senden bir kesime inatla nefret söylemi, yada bir ideoloji peşinden inatla gittiğin 1 yorum gördüm diyen varsa bul getir...
Düşman kazanmak için uğraşan da sensin görünüşe bakılırsa.
Kimin kimle ne etkinlik yaptığı beni gram alakadar etmez önce onu bi bilin, tanımadığım ortamlarda kolay kolay bulunmam, hele ki tanımadığım insanlarla yola kesinlikle çıkmam.
Benim bu forumda tavırlarıyla ağır solcu olan çok iyi anlaştığım insanlarda var, ağır sağcı olan da anlatabiliyor muyum ?
Sizin yorum yapma şekliniz cok affedersiniz kuduz köpek gibi, dinlemeden hırlaya gürleye sağı solu ısırıyorsunuz, ne derdiniz belli ne tasanız ne de amacınız.
Millet namaz kılmış... ee kılsın hocam sırtınızda mı kılıyorlar ?
"Çok değerli vaktinizden çalmışlar"
Hani yeri gelince çok demokrat tavırlara ne oldu ?
Demokraside çoğunluk ne isterse o kabul edilir, verdiğiniz namaz kılan insan sayısına bakarsak 1 otobüs adam ediyor neredeyse..
Çoğunluk duralım namaz kılalım demiş , yani sonuç ?!
Bu konuda da anlaştıysak tamam.
Yaşadığımız ülke siz kendinizi parcalasanizda, boğazınız yirtilana kadar bağırsanız feryat etsenizde bu ülke çoğunluk olarak müslüman ülke.
Namaz müslümanın ibadeti olduğuna göre ?
Bu ülkede namaz kılan insanlar gormek kadar normal bir durum yok, otobüsde durur trafikte.
Burası motosiklet forumuymuş...
Ciddi olamazsınız ..!
Bu forumda benim kadar "sadece motosiklet" konusalim diyen bir kisi daha bulamazsınız haberiniz olsun.
Tanımadığınız biri hakkında yorum yapacaksanız, varsayım yapın sadece.
Onu yıllardır tanıyormuş gibi net konuşup zırvalamayın.
Ben alkol kullanan, normal şartlarda da ağzı cok bozuk biriyim, namaz kılmıyorum, ama namaz kılandan da rahatsız olmuyorum.
En büyük solcu dostumda var, en büyük sağcı olanda.
Ben değil bir insana ideolojisini sormak, motorunun markasını bile sormam.
Beni kişiler, tavırlar, karakterler ilgilendirir.
Yaptığınız şu son yorumdan sonra da yazdığınız hiç bir şeyi okumam, görmem, duymam, ciddiye almam.
Aynı şekilde, yazanı da ciddiye almam.
Hadi selâmetle.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------
(Edit)
Çoğunluk namaz kılan değilmiş yanlış okumuşum.
O zamanda cevabımı değiştireyim bu konuda.
"Burada bağırdığınız cagirdiginizin yarısı kadar orada bağırsaydınız muhtemelen istediğiniz şey olurdu."
Hakkımı aradım ama dinleyen olmadı mı diyosunuz, o zaman bu sizin ciddiye alinmama durumunuz, ve bu benim umrumda değil.
Şahsen ciddiye alinmadigim ortam olmadi benim.