bilgi için teşekkürler.ben bu 1 nisan olayına pek alışamadım ne eskiden ne şimdi boş işler bunlar yaa kısacası salla gitsin 
Valla uydurma hadislerin ve hikayelerin ben de farkındayım.Bu konu da doğrudur demiyorum zaten.Ama karşımızda barbar katliamcı bir batı medeniyeti var.Bunu da göz ardı etmiyelim lütfen.Geliboluya uçaklarla zehirli çiviler atıp binlerce türk askerinin ayağının kesilmesine sebep olan ingilizlere insanlık ve savaş suçu işledikleri hatırlatılınca "Türkler insan sayılmaz" diyebilecek kadar adi insanlar.Yine birinci dünya savaşında binlerce türk askerini silah zoruyla asit havuzlarına sokup kör eden aynı zihniyet.Geçtikleri bütün şehirleri yakıp yıkan , çoluk çocuk herkesi kılıçtan geçiren haçlı ordusudur.Hepsi yakında osmanlı tokadını yiyecek.O zaman 1 nisan yapıcaz onlara :queen:
Haçli ordusuyla ittifak yapip,müslümanlari öldürüyoruz artik.
Bu haçlilar çok musluman öldürmusler ya.
Bizim Osmanli'nin Iran'da Suriye'de Misir'da oldurdugu müslümanin yarisini öldürmemislerdir.
Onu da geç. Haçlilarin öldürdügü mûslüman sayisi bizim son 10 yilda sadece Türkiye'de trafikte öldürdügümüz müslümanlarin onda biri degildir.
r:
@coq
Böyle bir zihniyet olabilir mi?
Şapşal mısın?
Onları müslümandan mı sayıyosunuz.Ya da müslümanlık deyince aklınıza onlar mı geliyo?Çocuk yaşta kıza tacizde bulunan adam , motora binen adnan hoca , gencecik çıtırlarla otel odasında basılan aczmendi lideri bunların müslümanlıkla alakası yok.Birde amerikadan yayın yapan kanalından kendini peygamber ilan eden iskender şerefsizi var.Bunların dış kaynaklı olduğunu anlıyamıyo musunuz?Türk milletinin gözünde müslümanlığı adileştirip soğutma çabalarının sonuçları bunlar.Dünyanın gözünde müslümanlığı barbarlık dini olarak göstermek için her türlü adiliğe başvuran batılıların bu oyunlarına siz bari aldanmayın.Yazık valla.
Valla uydurma hadislerin ve hikayelerin ben de farkındayım.Bu konu da doğrudur demiyorum zaten.Ama karşımızda barbar katliamcı bir batı medeniyeti var.Bunu da göz ardı etmiyelim lütfen.Geliboluya uçaklarla zehirli çiviler atıp binlerce türk askerinin ayağının kesilmesine sebep olan ingilizlere insanlık ve savaş suçu işledikleri hatırlatılınca "Türkler insan sayılmaz" diyebilecek kadar adi insanlar.Yine birinci dünya savaşında binlerce türk askerini silah zoruyla asit havuzlarına sokup kör eden aynı zihniyet.Geçtikleri bütün şehirleri yakıp yıkan , çoluk çocuk herkesi kılıçtan geçiren haçlı ordusudur.Hepsi yakında osmanlı tokadını yiyecek.O zaman 1 nisan yapıcaz onlara :queen:
Kardeş osmanlının öldürdüğü iranlı ,mısırlıdan bahsetmişsin ama osmanlı hiç bi zaman masum halka kıymamıştır. Bu dediğin olay olsa olsa savaşlarda ölenlerle sınırlıdır. Elbetteki savaş varsa ölende vardır. Enazından biz osmanlıyı öyle biliyoruz. Birde trafiği karıştırmışsın olaya iyice hoşaf olmuş![]()
aman diyorum sıvışıyorum ....
(1) Bir Nisan Nedir ? Veya Nisan bir (1)
1 Nisanın tarihçesi;
15. yüzyılın sonlarında, Haçlı ordusu Endülüs Müslümanlarının son kalesini kuşatır. Uzun süren bir kuşatma olmasına rağmen, kış aylarının da etkisiyle,
kale korunabilmektedir. Durumun zorluğunu anlayan Haçlı ordusunun komutanı değişik taktikler düşünmektedir.
En sonunda 31 Mart gecesi Kalenin önüne giderek bir elinde Kur'an bir elinde İncil 'Şu iki kitap üzerine yemin ederim ki, teslim olursanız bu akşam size bir şey yapmayacağım' der. Gerekli görüşmelerden sonra canlarının kurtarılması karşılığında Müslümanlar kaleyi teslim ederler.
Ertesi sabah, yani 1 Nisan sabahı, Haçlı ordusu komutanı bütün Müslümanların öldürülmesi için emir verir. Bunun üzerine Müslümanlar 'Yemin etmiştiniz, bize söz vermiştiniz' dediklerinde Haçlı ordusu komutanı 'Benim sözüm size dün akşam içindi, bugün için size bir sözüm yoktur' diye cevap verir ve BÜTÜN MÜSLÜMANLAR ORADA ŞEHİT EDİLİR.
İşte o gün bugündür 1 Nisan hristiyanlar arasında 'Hile Günü' olarak kutlanmaktadır.
Maalesef halkımız arasında da yaygınlaşmış, yüzlerce, binlerce müslümanın katliam günü olan 1 Nisan'lar, bir şakagünü olarak kutlanmaktadır.