1 Nisan Şakasında Kimi Banladınız?....

ben skullhunter ı denedim 30 gün için olmadı , sonra mesaj attım yönetime link kırık işe yaramıyor sizler yardım edin de hevesimiz gursağımızda kalmasın diye ee tabi o da işe yaramadı.
tabi mesajıda skull'a attım... isteseydi banlardı 30 gün kendini ama pek kâle almadı beni :)

ben skullhunter ı denedim 30 gün için olmadı , sonra mesaj attım yönetime link kırık işe yaramıyor sizler yardım edin de hevesimiz gursağımızda kalmasın diye ee tabi o da işe yaramadı.
tabi mesajıda skull'a attım... isteseydi banlardı 30 gün kendini ama pek kâle almadı beni :)

Adminimiz skullu herkez banlamak istemiş:) ne dir bu ya:queen:

Ben özellikle çift oy kullanaların kimi yazdığını merak ediyorum... Bu arada daha öncede sölemiştim, aklımca karımı banladım.:mrgreen:

Hoş milyarda bir ihtimal olsa bile denemeye değerdi, yeltenmiş olmak bile bir zevk.:cherry:

:queen::queen: :) :wiinkk:

ben bi ara baktım da konuda hiç cevap yoktu.Dedim bi iş var bu işte ama ben de yedim xD

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Banlamak isteğiniz üyenin adını aşağıdaki forma yazın.
En çok banlanmaya çalışan üyeler kimmiş istatistik yapalım.

.

ben tıklıyorum arkadaşlar. hakkınızı helal edin :rendeer:

Helal olsun :)
kardan_adam_cenazesi.jpg

Skull Kendimizi banladık tamam eyvallah, ama bu sazan mazan olmuyo yani Yeter ezdiğin ya :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben panic_adak kankimi banlamaya calıstım :p önce 3 gün yaptım , şoka girmesin çocuk görünce dedim , sonra da amaaan banane girerse girsin dedim 30 gün yaptım :queen::mrgreen:

Bana niyetle kendini ne zaman istersen çekinmeden banlayabilirsin, alınmam.:p

Bazıları gibi iki kere banlamaya kalkıp gülme krizine sokmadığın sürece sorun yok.:queen:

Elim alışmış öbür taraftan burdada banlamaya çalıştım aye :queen::p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Herkes yazsın delikanlı gibi...... :p:p:p:p

Ben Halis i banladım.... Sebep yok ama aklıma ilk o geldi....:p:p
Hem de 1 ay..... :queen::queen::queen::queen:

ha ha benim gazabım böyle olur bu işin fikir babası benim ne olcak ama esas 2 kere atıllan biri var acaba o önce benimi muratımı attı esas onu merak ediyorum :queen::queen:

[YT]NP6msg3vPbk[/YT]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:54 ----------

[YT]eThSDCAIwFI[/YT]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar