1 Nisan Pazar Günü üsküdar Hasan Tan çocuk Esirgeme Kurumuna Ziyarete Gidiyoruz.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Projeksiyon cihazı (bende yok),ayaklı perdesi(buda bende yok),1 adet dvd player (bak bu var,ben getiririm) ve güzel bi dvd film (buda benden),hoparlör(bu en kolayı)

Yemekhanede perde varsa yapılabilir çünkü karanlık olmalı ortam projeksiyon için.Kimsede projeksiyon yoksa bile kiralanabilir.1 gün kirası çokda fazla değildir.Kimsede yoksa hemen araştırıyım.

Projeksiyon cihazı (bende yok),ayaklı perdesi(buda bende yok),1 adet dvd player (bak bu var,ben getiririm) ve güzel bi dvd film (buda benden),hoparlör(bu en kolayı)

Yemekhanede perde varsa yapılabilir çünkü karanlık olmalı ortam projeksiyon için.Kimsede projeksiyon yoksa bile kiralanabilir.1 gün kirası çokda fazla değildir.Kimsede yoksa hemen araştırıyım.

:cat: :cat:
Dostdark da olabilir. Ondan haber bekleyelim o zaman. Soner Buz Devrini düşünmüştü. Ama seyretmiş olabilirler. Birkaç filim birden götürülebilir. Hatırladığım kadarıylı yemekhane de perde vardı. Camlar küçükdü. Onlar bir şekilde kapatılır. Ben bu kısmı hallederim. Önemli olan kararı vermek ve zaman ayarlamasını yapmak.:wiinkk:

Arkadaşlar projeksiyon ve ses sistemini bulmak sorun diğil bu işi yapan birçok arkadaşım var
ücretsiz bulmaya çalışacagım
ücretsiz bulamazsamda çok para vereceğimizi zanetmiyorum
şu anda biraz yoğunum ama öyleden sonra bu konuyla ilgileneceğim

:cat: :cat:
Dostdark da olabilir. Ondan haber bekleyelim o zaman. Soner Buz Devrini düşünmüştü. Ama seyretmiş olabilirler. Birkaç filim birden götürülebilir. Hatırladığım kadarıylı yemekhane de perde vardı. Camlar küçükdü. Onlar bir şekilde kapatılır. Ben bu kısmı hallederim. Önemli olan kararı vermek ve zaman ayarlamasını yapmak.:wiinkk:
Handecim buz devrini seyretmiş olsalar bile yüksek ses ve büyük görüntüde çok zevk alacaklarını düşünüyorum

Son düzenleme:
Ben de bu mesajı söylüyordum Soner'cim. :cat:
Bende ;yapabileceğimiz bir organizasyon ama teknik olarak nelere ihtiyacımız olacak bunları detaylandırırsan bu organizasyonu kısa sürede yapabiliriz diye yazmıştım. Oğuz'da bu organizasyona destek olabileceğini yazmıştı. Başka yazan oldu mu açıkcası takip edemedim.
Bizi bilgilendirirsen sevinirim :rendeer:

edy senin fikrin de süper :rendeer:

teessüf ederim...destekçiler de bende varım tabiki.. yapılması gereken birşey sölediğinizde memnuniyetle yaparım..:wiinkk: :wiinkk:

teessüf ederim...destekçiler de bende varım tabiki.. yapılması gereken birşey sölediğinizde memnuniyetle yaparım..:wiinkk: :wiinkk:

delipoyraz senin herzaman destek olacağını biliyorum:rendeer: Sadece başlıkda dostdark'ın yazısı üzerine yazı yazan fakat silindiğini fark ettiğim mesajları yazmıştım :bounce:

ozkansava,delipoyraz,edy,eskici,kaiser,dostdark, kırmızı,akbulut, desperadost, vedatarpacı,darkdiamond ve şuan aklıma kullanıcı adı gelmeyen ( çok özür dilerim :pale: )birçok arkadaşımın destek olacağını biliyorum...:rendeer:

Önemli olan kararı vermek :cat:

Not: Soner buz devri olsun ben yüzüncü kez de olsa zevkle seyrederimm çok güzel bir seçimm :queen: :queen:

Son düzenleme:
merhaba 1 nisan da aranızda olamadım ne yazık ki ama bundan sonra her zaman varım beni untmayın

Yaaa ben Kayıp Balık Nemo'yu istiyorummm,bananeee :mrgreen: Ay pardon kaptırmışım kendimi,napıyım çizgi animasyonlara bayılırımda. Yeğenlerimi götürme bahanesiyle hepsine gidiyorum gerçi ama bunu yeniden izlemek fena olmaz.

Yaaa ben Kayıp Balık Nemo'yu istiyorummm,bananeee :mrgreen: Ay pardon kaptırmışım kendimi,napıyım çizgi animasyonlara bayılırımda. Yeğenlerimi götürme bahanesiyle hepsine gidiyorum gerçi ama bunu yeniden izlemek fena olmaz.

evet ya kayıp balık nemo da süper olur:cat:

tabi ya biz bu aktiviteyi çocuklar için yapıyoruz valla:queen:

tabi ya biz bu aktiviteyi çocuklar için yapıyoruz valla:queen:

Şu an vizyonda çirkin ördek yavrusu ve farecik var. Kırmızı 'da mümkünse onu rica etti :queen: :queen: :queen:

Arkadaşlar hadi yapalım bu işi :cat:

Not: Arkadaşlar aklıma aslan kral da geldi ama kayıp balık nemo da aslan kral da ailesinden ayrılan veya ailesini kaybeden karakterlerin hikayesi. Kaş yaparken göz çıkarmayalım. Bunları izlerken ben de özge de gözyaşı döktük, burulduk... Buz devri gibi fantastik komedi animasyonları daha iyi olur sanırım :cat:

Şu an vizyonda çirkin ördek yavrusu ve farecik var. Kırmızı 'da mümkünse onu rica etti :queen: :queen: :queen:

Arkadaşlar hadi yapalım bu işi :cat:

Not: Arkadaşlar aklıma aslan kral da geldi ama kayıp balık nemo da aslan kral da ailesinden ayrılan veya ailesini kaybeden karakterlerin hikayesi. Kaş yaparken göz çıkarmayalım. Bunları izlerken ben de özge de gözyaşı döktük, burulduk... Buz devri gibi fantastik komedi animasyonları daha iyi olur sanırım :cat:
Ok ozaman Buz devri diyoruz
hem oradaki fındık manyağı sincap a bayılıyorum:queen:

Herkül yada Arabalar diyorum bennn.Buz devrini kaç kere seyrettik :p Çok Deniz Baykal gördüm kendimi canımmm

Bu iş Soner'e verilirse kürekle dağıtım yapar gibi geliyo bana ama :)

Bu iş Soner'e verilirse kürekle dağıtım yapar gibi geliyo bana ama :)

valla onu nasıl ayarlıyacağım bilmiyorum evde bir avuç atıyorom bir tencere oluyor kazana bir poşet döksem ne kadar mısır olur acaba mutfakta mısır seli olmasın
neyse ya bu işi en iyisi delipoyraz abiye devretmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar