1 Nisan Pazar Günü üsküdar Hasan Tan çocuk Esirgeme Kurumuna Ziyarete Gidiyoruz.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
insanlığın unutulduğu bu zamanlarda çok güzel ve özel bi organizasyon olmus bence hepinize helal olsun diyorum. . .Ben işyerinden izin alamadım ama imkanım olsaydı aranızda olmayı çok isterdim bir dahakine umarım. . .

Çok güzel ve anlamlı bir organizasyon olmuş :cat:
Emeği geçen herkese tşk.ler :rendeer:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Emeği geçen destek olan herkese teşekkürler.:cat:

hayatımın hiç şakasız ama EN GÜZEL 1 NİSAN ı nı YAŞADIM.... Dostlarla yapılan sıcak sohbetlerle pekiştirilmiş güzel bir kahvaltı, çocukların gözlerinde gördüğümüz ışıltılar, onlarla beraber oynanan oyunlar , patlayan balonlar , söylenen şarkılar hepsi hepsi çok güzeldi.... Derperadost gene müziğin namelerinde birleştirdi yüreklerimizi.. ne güzel bir gündü... ama ne yazıkki son gücümü harcadım orada çocuklara keyifli anlar geçirtmek için ve eve gittiğimde akşamı acil serviste ve kolumda serumla bitirmek zorunda kaldım... bu kadar geç yazdığım içinde çok özür dilerim... DÜN VARLIĞIYLA , DESTEĞİYLE VE YÜREĞİ İLE BİZİMLE BERABER OLAN , BİZE GÜÇ VEREN TÜM MOTOSİKLET.NET AİLESİNE SONSUZ TEŞEKKÜR.. :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

hayatımın hiç şakasız ama EN GÜZEL 1 NİSAN ı nı YAŞADIM.... Dostlarla yapılan sıcak sohbetlerle pekiştirilmiş güzel bir kahvaltı, çocukların gözlerinde gördüğümüz ışıltılar, onlarla beraber oynanan oyunlar , patlayan balonlar , söylenen şarkılar hepsi hepsi çok güzeldi.... Derperadost gene müziğin namelerinde birleştirdi yüreklerimizi.. ne güzel bir gündü... ama ne yazıkki son gücümü harcadım orada çocuklara keyifli anlar geçirtmek için ve eve gittiğimde akşamı acil serviste ve kolumda serumla bitirmek zorunda kaldım... bu kadar geç yazdığım içinde çok özür dilerim... DÜN VARLIĞIYLA , DESTEĞİYLE VE YÜREĞİ İLE BİZİMLE BERABER OLAN , BİZE GÜÇ VEREN TÜM MOTOSİKLET.NET AİLESİNE SONSUZ TEŞEKKÜR.. :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Canım abim çok geçmiş olsun
nasılsın şimdi:pale:

Dur sana iyileşmen için bir iki şeker yolıyayım:rendeer:

:)

Son düzenleme:

Adamım benim yaaaa:)

Sofralar hazırlanıyoooorrrrrrr:)

Son düzenleme:
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Hasan Tan Çocuk Esirgeme Kurumu tarafından Delipoyra'a gönderilen teşekkür faxı.

edy

delipoyraz çok geçmiş olsun. sanada emeklerin için ayrıca teşekkürederim.

GEÇMİŞ OLSUN ABİ :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Dün cocuk yuvasına gelen ,kahvaltıya katılan , destekleriyle bizi fişekleyen arkadaşlara ,üsküdar hasan tan çalışanlarına ve mini mini küçüklerimize teşekkür ederim...bu arada emegi gecen tüm arkadaşlara:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: sevgiyle kalın

Geçmiş olsun poyraz kardeş:rendeer: Aslında büyük sitenin büyük organizasyonu olarak düşünürsek sende baya bi stresde yapmıştır.Bununla geçmiş olsun.:rendeer:

Çocuklarla sohbet harikaydı. :cherry: :rendeer:

Şunun şirinliğine bakarmısınız ? :cherry:

:):cherry:

delipoyraz çok geçmiş olsun. sanada emeklerin için ayrıca teşekkürederim.

teşekkürler..:wiinkk: :wiinkk:

Geçmiş olsun poyraz kardeş:rendeer: Aslında büyük sitenin büyük organizasyonu olarak düşünürsek sende baya bi stresde yapmıştır.Bununla geçmiş olsun.:rendeer:
aslında çocukalrın gücü olmasa ben dün mümkün değil evden çıkamazdım ))) zaten yuvadan ayrılma kararı verildiğinde artık ayaklarımın gücü kalmadığını fark etmeye başlamıştım.. genede HERŞEYE DEĞERDİ... DESTEKLERİNİZ İÇİN HERKESE TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar