1 Nisan Pazar Günü üsküdar Hasan Tan çocuk Esirgeme Kurumuna Ziyarete Gidiyoruz.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yaptığınız bu hayırlı ve önemli işi yürekten destekliyorum. hepinizi ayrı ayrı kutlarım, bende dahil olmak üzere bu çalışmalarımızın devamını diliyorum.emeği geçen herkese candan teşkkürler.

edy

motorcu abileri ve ablaları gelmiş okadar binecekler motorlara tabi.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel bi organizasyon oldu tebrikler :cat:

arkadaşlar anlamlı bir ziyaret gerçekleştirmişsiniz bugun kü işler sarpa sarınca hiçbiryere kıpırdayamadık yinede sağlık olsun sevgiler...

resim'ler video'lar haydi arkadaşlar aaaa :mrgreen: vedat' doktor nerelerdesiniz yaw herkez uyumuş ........

Yok onlar şuan mutluluktan uçuyorlar henüz yere inmediler:queen: :queen: :queen:

Gerçekten unutulmaz bir gün yaşadım. Bu güzel ve özel günde emeği geçen tüm mt ailesine binlerce kez teşekkürler...:rendeer:

vınvın'la kırmızı'yı sanki gördüm gibi:mrgreen: ancak kendilerine geldiler anlaşılan! kızlarını nasıl bıraktılarsa:wiinkk:

Sorma Ogün hala aklım yuvada :silent:
Hele siz gittikden sonra yanımdan ayrılmayan o güzel kız ve ablası öyle bir şey söylediler ki bana hala kendime gelebilmiş değilim...:salut: :salut: :salut:

Son düzenleme:
Biz siz gittikten sonra epey ordaydık.Hande ayrılamadı,çocuklarda bırakmadı zaten.Biz gidelimmi demesek eminim kalkalımda demezdi.Ama çardakta yanına gittiğimde neden kalkamadığını anladım.Boncuk gözlü,kıvırcık saçlı bir kız yapışmış Handeye sevgi dolu gözlerle bakıyordu.Bir parçanızı orada bırakıyorsunuz resmen.Katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler.

Bunlarda yurttan görüntüler;

http://video.google.com/videoplay?docid=-5044665698894248808

http://video.google.com/videoplay?docid=3542790710477721091

Son düzenleme:
Biz siz gittikten sonra epey ordaydık.Hande ayrılamadı,çocuklarda bırakmadı zaten.Biz gidelimmi demesek eminim kalkalımda demezdi.Ama çardakta yanına gittiğimde neden kalkamadığını anladım.Boncuk gözlü,kıvırcık saçlı bir kız yapışmış Handeye sevgi dolu gözlerle bakıyordu.Bir parçanızı orada bırakıyorsunuz resmen.Katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler.

http://video.google.com/videoplay?docid=-5044665698894248808

İşte ben bu yüzden gidemiyorum onların yanına.Kalıyor insanın yarısı:salut:

Video'nun sonuda kırmızıda ağladı ağlıycak gibi bakmış:) :rendeer:

Çocuklar çok tatlı görünüyorlaaaar:mrgreen:
Zehirlenmediler di mi yaptığım kurabiyelerden:cherry:

pic0469smallsh2.jpg

yaptığım cici mamalarla pek de güzel çıkmışım:cherry:
Hayret uzun zamandır ilk defa bir fotoğrafta kendimi beğeniyorum.Saolasın Soner'cim!:rendeer:

Son düzenleme:
Gerçekten unutulmaz bir gün yaşadım. Bu güzel ve özel günde emeği geçen tüm mt ailesine binlerce kez teşekkürler...:rendeer:

Sorma Ogün hala aklım yuvada :silent:
Hele siz gittikden sonra yanımdan ayrılmayan o güzel kız ve ablası öyle bir şey söylediler ki bana hala kendime gelebilmiş değilim...:salut: :salut: :salut:
ne didiler ya! valla gece gece ağlatma bizi şimdi ama merakta ettim ..........ah be zor değilmi zor zor .........

Yüce Allah ve Lanet olası memleket yardımcıları olsun bu evladların......

kırmızı;618612' Alıntı:
küçük emrah gbi bakmışımm:queen: :queen: :queen:

ellerine saglık önder de bi haber verseydinn barii kayıt yaptığını:bounce: :bounce:
özge :queen: :queen: :queen: :queen: alla senin koptum ya senin güzelliğin tartışılmaz be kardeşime bak 'da hakkaten fena bakış eneee...
doktor bizim video yu sakla :wiinkk:

Yüce Allah ve Lanet olası memleket yardımcıları olsun bu evladların......

dostum toprağım METE...

muhabbetimize ortak olan bi kardeşim ''abi haftada 150 ytl yövmiye ile çalışıyorum haftalık ,ziyaret edeceğiniz zaman haber verin o haftaki kazandığım parayı vereyim atlet tişört bilmem ne alın dedi'' :pale: :pr:

ne diyeyim ben ona... tamam dedim :pr:

benimde bi oğlum var 4 yaşında, anlayan anlar, herkes elinden geleni yapıyo MT 'de

dostum toprağım METE...

muhabbetimize ortak olan bi kardeşim ''abi haftada 150 ytl yövmiye ile çalışıyorum haftalık ,ziyaret edeceğiniz zaman haber verin o haftaki kazandığım parayı vereyim atlet tişört bilmem ne alın dedi'' :pale: :pr:

ne diyeyim ben ona... tamam dedim :pr:

benimde bi oğlum var 4 yaşında, anlayan anlar, herkes elinden geleni yapıyo MT 'de

Anlayan anladı dostum
Sağol:cat:

pic0485smallip9.jpg

:)
pic0486smallom2.jpg

pic0487smallhb4.jpg

pic0488smallxu3.jpg

pic0490smallni6.jpg

pic0491smallgt8.jpg

pic0492smallru6.jpg

pic0489smallzv6.jpg

Çocuklar motorlara bayıldılarrr:)
pic0493smallod7.jpg

pic0494smalljs0.jpg

pic0495smallzm0.jpg

pic0496smallid1.jpg

pic0497smallxc5.jpg

pic0498smallho6.jpg

pic0499smallnm8.jpg

pic0500smallms2.jpg

Son düzenleme:
sizler ablalar ve abıler olarak onlara mutluluk nese umutve sevgi verdiniz belkıde hayatlarında unutamıyacakları bır gün yaşattınız hepinizi kutluyorum emeği geçenlerede çok tşk ederim inşallah bir dahaki organizasyonlarda bende tekirdağdan katılır aranızda olurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar