1 Nisan Pazar Günü üsküdar Hasan Tan çocuk Esirgeme Kurumuna Ziyarete Gidiyoruz.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynen katılıyorum

delipoyraz Dikkatine!!!

Hep sen buradan bizlere teşekkür ettin.
Ama teşekkürün en büyüğünü sen hakediyorsun.
O güzel kalbin hiç bozulmasın sevgili arkadaşım.

Hep birlikte böyle anlamlı bir ziyaret yapmamıza vesile olduğun için asıl biz sana teşekkür ediyoruz.

:rendeer: ::thanks: ::thanks: ::thanks:

aynen katılıyorum :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Yurda gelemeyen arkadaşlar çınaraltı kahvaltısında yardımlarını bizlere iletebilirler:wiinkk:

Teşekkür ederim efem..
o zaman şimdiden bazı şeyleri atmayın diye bir ön bilgi vereyim...
Malum nisan ayında bahar temizliği yapılır genelde.
Ekşi sözlükte yaptığım organizasyonlar sırasında yazılanlar ön bilgi mahiyetindedir.

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=sosyal+yardim+magazasi+zirvesi+1
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=sosyal+yardim+magazasi+zirvesi+2
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=8369878

kısaca herşey istiyorsun.. sen kampanyanı başlatınca listede koy.... ben kendi adıma elimden geleni yapacağım..:wiinkk:

ÇOK ÖNEMLİ

arkadaşlar az evvel ben Akbulut ve ozkansava yuvaya gidip müdüre hanımla son kez konuştuk... Bize 14 kişinin ziyareti için izin verdi sağolsun.. tüm liste gidiyoruz.. ayrıca AKBULUT arkadaşımızda bize yardımları ulaştırmada yardım edeceğini bu yüzden o gün araba ile katılacağını bildirdi... kahvaltı ve ziyaret günü yanınızda taşımakta zorlandığınız bir paketiniz varsa lütfen Akbulut ile irtibata geçerek Cumartesi den teslim yapın.. böylelikle Pazar günü katılımlar sırasında yolda rahat edersiniz diye düşünüyorum...
HADİ ÇOCUKLARIMIZ YARDIMLARINIZI BEKLİYOR...

artık son 4 gündeyiz... lütfen yardımlarınızı hazırlayın ve bizimle irtibata geçin...

Son düzenleme:
efenim aynı hassasiyeti benim mayıs ayında yapacağım organizasyon için de gösterirsiniz inşallah...
sosyal yardım mağazası'na yardım organizasyonu için...

bu sosyal yardım mağzası hakkında biraz bilgi verirsen sevinirim. zira ilk defa duyuyorum.
eğer elimizden gelen bir katkı olacasa seve seve:cat:

Babam dogma gelmiyor kahvaltıya,başka bir programı varmış.
Listeden silin lütfen.
bu sosyal yardım mağzası hakkında biraz bilgi verirsen sevinirim. zira ilk defa duyuyorum.
eğer elimizden gelen bir katkı olacasa seve seve:cat:

yardım mağazası ne zamandır var, nasıl başladınız?

beyoğlu kaymakamı ali kamil başar'ın bir projesi olarak başladı. ihtiyacı olanlara erzak, ilaç yardımı zaten yapıyorduk. buraya gelen
insanların mağazalardan alışveriş yapma şansları olmadığı için, hayırsever vatandaşlarımızla birlikte böyle bir mağaza sistemi kurabileceğimizi düşündük. kullanmadığımız kıyafet, ayakkabı, oyuncak gibi eşyaları, değerlendirelim istedik. 0- 70 yaş arası olmak üzere, mevsime göre kullanılmayan giyim eşyalarını topluyoruz. burası işlek bir yer olduğu için insanlara ulaşmak zor olmadı.

-bağış yapmak isteyen biri ne yapmalı?

bağışlamak istediğiniz eşyaları alıp, buraya getireceksiniz. eğer taşıyamayacağınız kadar çok ise bir telefon yeterli, biz gelip
alıyoruz. tesadüfen burada hava kötüyken yolda kalan bir turiste çay ikram etmiştik, o da ülkesine döndüğünde buradan bahsetmiş.
isviçre'den, ingiltere'den bile yardım gönderenler oldu. yardımlar karşılığında, sosyal dayanışma vakfı adına makbuz kesiyoruz.

-peki buradan yararlanmak isteyen bir vatandaşın ne yapması gerekiyor?

sarı kartlarımız var. muhtarlarına gidiyorlar, muhtar zaten onların fakirlik durumunu biliyor. bizim için alışveriş kartı olan bu sarı
kartlardan alıp buraya geliyorlar. zaten biz de muhtarlarla irtibat halindeyiz. bizde kayıtlı 6 bin vatandaşımız var. herkese yetebilmek
için geliştirdiğimiz bir sistem var. buraya her gelenin bir seferde en fazla altı parça alma hakkı var. biz tabii elimizde o sırada çok ürün
varsa bu konuda esnek oluyoruz. bir de bir kez bir şeyler alan, tekrar üç ay sonra gelebiliyor. ama bazen o kadar uzaktan geliyorlar ki geri git, üç ay sonra gel demiyoruz tabii. yani, kurallarımız buradan en ideal verimi aldırmayı engellemeyecek kadar esnek. buradan yararlanacak insanın, yaz başında kışlık, kış başında yazlık giysi bulması daha kolay.

"tam ismiyle "t.c. beyoğlu kaymakamlığı sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı başkanlığı sosyal yardım mağazası".
istiklal caddesi'nde 235 numaralı apartmanın 3. ve 4. katındadır şimdiki yeri. binanın alt katındaki fotoğrafçı ve perukçu yüzünden kolaylıkla gözden kaçabliyor. yeni telefonu: 0212 251 83 44. ne tür yardımlara ihtiyaç olduğunu öğrenmek için vakfı da aramak mümkün: 0212 292 48 34"

Son düzenleme:
Deli poyraz abi neredesin ya özledim seni
bu arada umarım pazar günü miniklere çok güzel hediyelerle gideriz:)

Babam dogma gelmiyor kahvaltıya,başka bir programı varmış.
Listeden silin lütfen.

yardım mağazası ne zamandır var, nasıl başladınız?

beyoğlu kaymakamı ali kamil başar'ın bir projesi olarak başladı. ihtiyacı olanlara erzak, ilaç yardımı zaten yapıyorduk. buraya gelen
insanların mağazalardan alışveriş yapma şansları olmadığı için, hayırsever vatandaşlarımızla birlikte böyle bir mağaza sistemi kurabileceğimizi düşündük. kullanmadığımız kıyafet, ayakkabı, oyuncak gibi eşyaları, değerlendirelim istedik. 0- 70 yaş arası olmak üzere, mevsime göre kullanılmayan giyim eşyalarını topluyoruz. burası işlek bir yer olduğu için insanlara ulaşmak zor olmadı.

-bağış yapmak isteyen biri ne yapmalı?

bağışlamak istediğiniz eşyaları alıp, buraya getireceksiniz. eğer taşıyamayacağınız kadar çok ise bir telefon yeterli, biz gelip
alıyoruz. tesadüfen burada hava kötüyken yolda kalan bir turiste çay ikram etmiştik, o da ülkesine döndüğünde buradan bahsetmiş.
isviçre'den, ingiltere'den bile yardım gönderenler oldu. yardımlar karşılığında, sosyal dayanışma vakfı adına makbuz kesiyoruz.

-peki buradan yararlanmak isteyen bir vatandaşın ne yapması gerekiyor?

sarı kartlarımız var. muhtarlarına gidiyorlar, muhtar zaten onların fakirlik durumunu biliyor. bizim için alışveriş kartı olan bu sarı
kartlardan alıp buraya geliyorlar. zaten biz de muhtarlarla irtibat halindeyiz. bizde kayıtlı 6 bin vatandaşımız var. herkese yetebilmek
için geliştirdiğimiz bir sistem var. buraya her gelenin bir seferde en fazla altı parça alma hakkı var. biz tabii elimizde o sırada çok ürün
varsa bu konuda esnek oluyoruz. bir de bir kez bir şeyler alan, tekrar üç ay sonra gelebiliyor. ama bazen o kadar uzaktan geliyorlar ki geri git, üç ay sonra gel demiyoruz tabii. yani, kurallarımız buradan en ideal verimi aldırmayı engellemeyecek kadar esnek. buradan yararlanacak insanın, yaz başında kışlık, kış başında yazlık giysi bulması daha kolay.

"tam ismiyle "t.c. beyoğlu kaymakamlığı sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı başkanlığı sosyal yardım mağazası".
istiklal caddesi'nde 235 numaralı apartmanın 3. ve 4. katındadır şimdiki yeri. binanın alt katındaki fotoğrafçı ve perukçu yüzünden kolaylıkla gözden kaçabliyor. yeni telefonu: 0212 251 83 44. ne tür yardımlara ihtiyaç olduğunu öğrenmek için vakfı da aramak mümkün: 0212 292 48 34"

Burcu bilgilendirme için teşekkürler:cat:
Sen konuyu gündeme getirdin, bizden de sana ve bu güzel organizasyona tam destek:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Evet arkadaşlar bu arada kahvaltı sohbetlerine daldık, yeni organizasyonları konuştuk ama küçük kardeşlerimizi unutmayalım. Pazar günü onların yüzündeki gülümsemeye katkıda bulunmak isteyenleri 1 Nisan sabahı kahvaltıya bekliyoruz ...

Son düzenleme:
Teşekkür ederiiiim:mrgreen:
Ben hayatımda ilk defa gıda boyasıyla renkli kurabiye yaptım...
Bu kurabiyelerin aynısını miniklere de yapıcam.Önce bir deneme yaptım çocuklara çirkin bişi yapmayayım diye de:)

aga bak bu kurabiyeler bizim dilimizi, diş etlerimizi ve dişlerimizi boyar
bak sonra demedi deme...
:)

Vala pek de güzel oldular.Afiyetle yiyo evdekiler sabahtan beri.Ben de 1 tane yedim ilk piştiğinde.Henüz hiç birimiz ölmedik.
Zaten test etmek için yaptım bu kurabiyeleri.Çocuklara cumartesi günü tekrar yapıcam:mrgreen:
Ben rejimdeyim oburluk hakkımı pazar gününe saklıyorum:queen:
Eh ne de olsa ev poğaçaları,kekleri,brownileri,turtaları reçelleri beni bekler:queen: :queen: :queen:

Vala pek de güzel oldular.Afiyetle yiyo evdekiler sabahtan beri.Ben de 1 tane yedim ilk piştiğinde.Henüz hiç birimiz ölmedik.
Zaten test etmek için yaptım bu kurabiyeleri.Çocuklara cumartesi günü tekrar yapıcam:mrgreen:
Ben rejimdeyim oburluk hakkımı pazar gününe saklıyorum:queen:
Eh ne de olsa ev poğaçaları,kekleri,brownileri,turtaları reçelleri beni bekler:queen: :queen: :queen:

Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:queen: :queen: :queen:
Barışmı imzalasak ne yapsak.:queen: :queen: :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar