1 Nisan Pazar Günü üsküdar Hasan Tan çocuk Esirgeme Kurumuna Ziyarete Gidiyoruz.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özelden yazayım ben en iyisi düşünemedik.(anladı sen onu) :)

Son düzenleme:
bende erkek çocuklara tespih alayım
poyraz abi onları dağıtsın
bir ikide rejon öğretir sevgili miniklere:queen:

Şu anda MELEMEN yiyorum:)

Son düzenleme:
Tamam be Soner abi yeter, kızdıracağız babayı şimdi:queen: :queen: :queen:

aman haa
elide çok ağardır
kasımpaşada kahvede delipoyraz diyince akansular durur:queen:

ya off ya of işte offf...:farao: :salut: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

sevgili özkan ve sevgili soner nasıl olsa karşılaşacağız... ne kaldı 1 nisan a...
az çene çok iş hadi bakalım ... kimler geliyor bizimle kahvaltıya ordanda küçük bir ekip çocuk esirgemeye...

Son düzenleme:
ya off ya of işte offf...:farao: :salut: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

sevgili özkan ve sevgili soner nasıl olsa karşılaşacağız... ne kaldı 1 nisan a...
az çene çok iş hadi bakalım ... kimler geliyor bizimle kahvaltıya ordanda küçük bir ekip çocuk esirgemeye...

Ya ben tamamım işte kahvaltı + çocuk esirgeme + fuar+vs.........

bende kahvaltı+cocuk esirgeme kurumu+fuar+bar+işkembeci+sabah da ev:queen:

Özkan ben kızdırmıyalım demiştim dimi:queen:

bende kahvaltı+cocuk esirgeme kurumu+fuar+bar+işkembeci+sabah da ev:queen:

kahvaltı+cocuk esirgeme kurumu+fuar+... abi sonrası zaten hergün yaptıkların değilmi gerek yoktu yazmana ellerini yormuşsun boşuna:queen: :queen: :queen:

Soner abi var ya delipoyraz beni bu arada çok kötü fırçalayıp bozuyor özelden,sayende.

Son düzenleme:
kahvaltı+cocuk esirgeme kurumu+fuar+... abi sonrası zaten hergün yaptıkların değilmi gerek yoktu yazmana ellerini yormuşsun boşuna:queen: :queen: :queen:

::blusssh: ::blusssh: ::shhh:: ::shhh:: ::shhh:: ::shhh:: ::shhh:: ::shhh:: ::shhh:: ::shhh:: ::146:: ::146::

Soner abi var ya delipoyraz beni bu arada çok kötü fırçalayıp bozuyor özelden,sayende.
ne sayemdesi yaa:silent:
sen kaşınmışsındır:queen: beni karıştırma:queen:

Son düzenleme:
Soner abi 1 Nisan'da kesinlikle full koruma gel benden söylemesi.:queen: :queen: :queen:

Benim yüreğim onlarla zaman geçirip bırakmayı elvermez dostlar.Ama kırtasiye malzemesi olarak üzerime ne düşerse gereğini yapmaya hazırım.

Walla göztepeden gelen olursa ve beni alabilen olursa gelmeyi isterim hatta alan olursa dark abi ile kahvaltıya bile giderim :)

ben katılmaya karar verdiğime göre seni alabilirim.havaya göre motor yada arabayla geçerim.araba olursa sorun yokda,motor olursa ben artçı olamam korkarım diyorsan ayrı tabi :) ama dönüş için birşey söyleyemem.belki cumartesi gitmemişsem oradan fuara geçerim çünkü

Benim yüreğim onlarla zaman geçirip bırakmayı elvermez dostlar.Ama kırtasiye malzemesi olarak üzerime ne düşerse gereğini yapmaya hazırım.

Arkadaşım o zaman yapılacak olan kahvaltıya gel.. orada bize emanetini teslim edersen bizde mutlulukla yerine iletiriz.. desteğin için teşekkür... özellikle kalem , uhu , dosya , boyama kalemi v.s. ihtiyaç var...:cat: :cat:

ben katılmaya karar verdiğime göre seni alabilirim.havaya göre motor yada arabayla geçerim.araba olursa sorun yokda,motor olursa ben artçı olamam korkarım diyorsan ayrı tabi :) ama dönüş için birşey söyleyemem.belki cumartesi gitmemişsem oradan fuara geçerim çünkü

keana den bi haber çıkmadı... hadi ziyarete gelmesi için son 2 kontenjan..

Poyraz ziyaret bitince beni orada unutmayın tamam mı
ben çocuklarla oyuna dalıp sizi unutabilirim:cherry:

Evet arkadaşlar sabah saat 11 .00 de bütün istanbul mt yi kahvaltıya bekliyoruz. Sonrasında 12 kişilik grup ayrılıp Çocuk Yuvasına ziyarete gidecek.
Haydi katılımcıları görelimmm:cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar