1 Mayıs çıkışlı. Tekirdağ-Amasya-Sivas-Malatya-Urfa-Antep-Adana-Alanya-Antalya Akabinde kıyı şeridinden Çanakkale-Tekirdağ Turu

Motosikleti
SuZan
Merhaba arkadaşlar. 1 Mayıs çıkışlı. Tekirdağ-Amasya-Sivas-Malatya-Urfa-Antep-Adana-Alanya-Antalya Akabinde kıyı şeridinden Çanakkale-Tekirdağ Turu Planlıyoruz. Daha önce Antalya Çanakkale arası kıyışeridini Gezip Burada raporunu paylaşmıştım. Ancak bu sefer Amasya Alanya arası Yazdığım illerde kamp konaklama ve ören yerleri konusunda önerileri olan, oralarda yaşıyan yada daha önce gitmiş görmüş olan arkadaşların önerilerine ihtiyacım var. Tekeriniz Düz Bassın.

Motosikleti
D400
Ben yıllar önce alanya dimçay 'a gitmiştim, su kenarlarındaki kamp ve motosiklet ile ulaşım için çok rahattı.

hala aktif tesis var ise tavsiye ederim.

Motosikleti
1190 ADV
Merhaba arkadaşlar. 1 Mayıs çıkışlı. Tekirdağ-Amasya-Sivas-Malatya-Urfa-Antep-Adana-Alanya-Antalya Akabinde kıyı şeridinden Çanakkale-Tekirdağ Turu Planlıyoruz. Daha önce Antalya Çanakkale arası kıyışeridini Gezip Burada raporunu paylaşmıştım. Ancak bu sefer Amasya Alanya arası Yazdığım illerde kamp konaklama ve ören yerleri konusunda önerileri olan, oralarda yaşıyan yada daha önce gitmiş görmüş olan arkadaşların önerilerine ihtiyacım var. Tekeriniz Düz Bassın.
Motosiklet türü, yapmak istediğiniz gezi türü, günlük kaç km yapacaksınız gibi detayları yazarsanız daha iyi bilgi alırsınız.

reo

Sivas'tan Malatya'ya geçerken Gürün'de Gökpınar Gölü var. Orada mutlaka konaklayın derim, tam bir doğa harikası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar