1 haftaya kadar alıcam gt 250 comet mi? gt 250 R mi? gv 250 mi?

merhaba arkadaşlar benim problemim tarz belirleyememek sızce krıterler ne olmalı hız tutkum var ama deneyım yok ılk kez motosıklet kullanıcam ve butce olarak en fazla 6000 ytl ayırabilirim 2. el alıcam yani gosterişli olucak motosıklet çevirdimi fırlayacak gv 250 kullandım ama bı yorum yapamıyorum otekılerı surmediğim için yenı başlayan biri için 250 r yada 250 comet nasıl olur bana yardım edın artık kafayı sıyırıcam.

İki motosiklette de (comet ve gt250r modelleri) bildiğim kadarıyla aynı motor kullanılıyor, tek fark biri çıplak biri granajlı çok birşey farketmez yani performansta. En çok hangisinin tipi, şekli sana uyuyorsa onu al demekten başka birşey kalmıyor bu durumda, şimdiden hayırlı olsun...

Son düzenleme:
comette r daki oturus pozisyonu aynı,r daki gibi ayak pegleri arkada r modelini seçersen bence en azından rüzgar faktorunu azaltabılırsın tabi hangısını beğenıyorsan onu al,buarada başlangıç motoru için içindeki hız tutkun fazlaysa hyoyu hafife alma asla:) gv modeli ise gayet hoş herkes memnun kolay gelsin zor seçim ama şu içindeki hız tutkunu azalt derim en azından öğrenene kadar

Gv'de de aynı motor var mastenox. 3 motordada çok büyük farklar yok motor değerleri açısından.Fark, tarzda ve sürüş pozisyonunda ortaya çıkıyor.Başlangıç sürücüleri için en kolay kullanım cruiserlarda çünkü ağırlık merkezi ve sele yere oldukça yakın.Ayakların yere çok rahat basıyor.R veya Comet daha spor tarzlarda bir oturuş pozisyonuna sahip.Ama içimden bir ses senin spor motosiklet sevdiğini söylüyor.R senin için doğru bir seçim olucaktır.Çok güzel bir tasarımı var ve 250 cc olduğunu hiç belli etmiyor duruşuyla.Son hızıda 165 km.Globalin sitesinde testide olucaktı,göz atabilirsin.Ama yeni kullanıcıysan çevirip fırlama hemen bence :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motosiklet deneyimim Yok demişsin bence en mantıklısı comet dir İkisi arasında olan fark grenaj farkı eee yeni basladın malum düşe kalka öğrenicen bu işi ha bire grenaj değiştirmek biraz mantıksız olucak :) simdilik comet al derim grenajlı motosiklet ten uzak dur bir süre :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar