1 haftada modifiye olayına başadım be!!!

evet merak edenler için yazıyorum ve resimler ekliyorum tabiki bıktık kardeşim senin motorlarından diyenlerde olabilir tabi ama hoşuna gidip uygulamak isteyen de olursa yardımcı olurum.....
1-ilk iş xenon ve motor koruma demiri taktım bunun resmini zaten koymuştum..
2-bugün plakalığı çıkardım arka sinyalleri deiştirdim çok şık oldu işte resimler sinyalleri yuvarlak içine aldım biraz ufakta :D

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ahada yine başladı::sas::

Şimdi sen bunu en az 10 tane başlığın altında kopyalamışsındır. Daha senin hyonun her başlıktan fırlamasına alışamadık bile.::baaas::

Super Moderator
Bu henüz gördüğüm ikinci başlıkta.Ya formdan düşmüşsün ya da FZ6'dan inip farklı başlıklara yazı kopyalayacak zaman bulamıyorsun...:queen:

Sinyaller de çok güzel olmuş, yanar durumdayken nasıl göründüklerini merak ettim şimdi.

ya o sinyalleri arabalar görebilir mi ki acaba çok ufak değil mi?::piloot::

madem plakayı küçülttün farları değiştirdim plakayı yatık yapıştırsaydın motora daha şık olurdu...hız limiti sorununda olmaz...polisler bu konuda bir cezada kesmiyor bildiğim kadarıyla(şanslı olup ters polise denk gelmezsen tabi, istedikten sora ceza keser tabi)

ya o değilde ilk fotoda kırmızı beyaz bi scooter var.modeli markası nedir?satılık mı birde?

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hey gidi zipir hey. keeway i olduğu günleri hatırlarım, sonra hyo almıştı. ne ara bunu aldı valla kaçırmışım. siteyede en son 2007 nisanında uğramış. hayırlı olsun diyecemde allah bilir şimdiye bunuda değiştirmiştir.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar