1 günlük Trabzon seferi...

Hep yapmak istediğim bir rota ama bir türlü kısmet olmadı, kısıkanmamak elde değil. Paylaşım için teşekkür ederim adaşım :cat: Allah oğluna zihin açıklığı versin :rendeer:

Krizi fırsata çevirenler gibi müracat işinide geziye çevirmişsin hemen abi :cat: tebrikler paylaşım içinse teşekkürler :rendeer:

Evet birazcık öyle oldu gibi, :wiinkk: ben teşekkür ederim..

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:55 ----------

çok çok iyi..tebrikler

Teşekkür ederim Garip, çok sağol.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:57 ----------

Güzel gezi teşekkürler.
Ben teşekkür ederim, sağolun

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:00 ----------

Ne babalar var..Bravo size.

Feliçita proğramım da Isparta da var, her yıl Isparta ya mutlaka gelirim bu yılda bir aksilik olmazsa yine gelecem..

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:03 ----------

Hep yapmak istediğim bir rota ama bir türlü kısmet olmadı, kısıkanmamak elde değil. Paylaşım için teşekkür ederim adaşım :cat: Allah oğluna zihin açıklığı versin :rendeer:

Adaşım benimde aklımdan geçen bir gezi değildi. Zaten gezide değil, çocuğun okul konusu için mecburi bir yol oldu. Ha şöylede düşünülebilir bu mecburi seyahat bir nevi keşif gibi oldu. İnşallah normal planlanan bir gezi olursa siz değerli arkadaşlarıma da bilgi veririm kimbilir belki birlikte gezeriz o güzel yerleri. Oğlum hakkında ki temennilerin için çok teşekkür ederim sağolun..

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:09 ----------

Beklerim abi insaallah görüşmek ümidiyle

İnşallah Recep bey..

Abi cok güzel harika bir gezi olmuş,resimlerin hepsine baktım.Ben de Divriği'liyim ,bizim oralara da yakın gecmişsiniz.Tekerinize saglık...:)

Abi cok güzel harika bir gezi olmuş,resimlerin hepsine baktım.Ben de Divriği'liyim ,bizim oralara da yakın gecmişsiniz.Tekerinize saglık...:)

Teşekkür ederim, nasip olursa bayramdan sonra ayın 18 de sivas'a gidecem rotamda Divriği'de var, senin için bol bol resim çekerim .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar