1. Geleneksel DeliBas Motor ApacHe Gezisi (resimli)

herkese selamlar arkadaslar bugun şile ve riva cevre koylerine yaptıgımız gezi cok guzel gecti bu organizasyona sponsor olan ve tertipleyicisi olan DELİBAŞ motor (yahya usta ) sahsım adına sonsuz tsk ederım cok guzel bır gezi oldu tum katılan arkadaslarla birlikte cok guzel vakit gecirdik mangal keyfi yapıp denize girdik 2. geziyide en kısazamanda organizatörümüz ve sponsorumuz olan DELİBAŞ motordan ( o535 826 o5 o7 yahya usta ) duzenlemesini istıyoruz...Gezi resimlerimiz asagıdadır ıyı seyirler herkese sevgiler (erol88 de birdahaki tvs apache gezisinde yanımızda gormekten kıvanc duyarız erol88 sız olan gezı eksık sayılır erol88 senıde yanımıZda gormek ısterız :):):cat::queen: )
(BU RESİMLER ASPHALTKWBY TARAFINDAN EKLENMISTIR) tesekurler asphaltkwby:cat::cat::rendeer:

10 numara piknik +deniz olmuş ama gezmemişiniz pek yavv apache ler yatmış orda :D (gelemedigim için çamur atıyorum aldırmayın)

vay be gezı dıye buna denır işte adamlar yıkmış ortalıgı
zekı murende görecekmı bızı

guzel gezı yuregınıze saglık

.:cat:..sametrix de güya geziye katılacaktı pazar günü hafiften bi yağmur çiseledi su koyverdi .tatlısu motorcusu ne olacak neler kaçırdıgını bilse eminim yağmur çamur dinlemez herkesten önce oraya varırdı çok eğlendik çokkkkk bütün motorcu arkadaşlar hepsi orkestra gibi uyumlu olduk nedenide orkestra şefi yahya ustanın tecrübelerinden kaynaklandı.. :p:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Erölü göremedim ben :p

..inş. gezimizin tekrarı ağustos ayının sonunda olacak tüm apache kardeşlerimizi aramızda görmek isteriz. yaşasın apache kardeşliği.:)

....biraraya gelelim ey apache kullanıcıları güzel bi gezi daha yapalım yaz bitmeden kış gelince ahhh ahh çekmeyin sonra heee benden sölemesi:)

Güzel eğlenmissiniz. Emeğinize sağlık. Fakat tek bir yerde sabit kalmasaydınız daha güzel olacakmış. Şöyle biraz yol yapsaydınız mesela. Sanki motorları arabayla getirmiş bir izlenim bırakıyor resimlere bakınca. Tekrar emeği geçen herkeze teşekkürler.

bende gelmek ısterdım ama işlerım sebebı ıle gelemedım bı dahakıne kesın gelıcem:pr::cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar