Arkadaşlar merhaba, ben Volkan! Öncelikli olarak iyi dileklerinizden dolayı hepinize çok teşekkür ederim. Takip edenler görmüştür, dün itibariyle İstanbul'a sağ salim ayak bastık, bugün işti, güçtü derken ancak yazabiliyorum. Gezi esnasında epey yorulduğumuz ve yolda da bilgisayarımız bozulduğu için çok fazla bir şey yazıp çizemedik, ancak anlık notlar düşebildik. Bundan sonra vakit buldukça uzunca bir gezi notları yazı dizisi yayınlayacağız.
Sorulara toptan şu şekilde cevap vereyim:
Ben biraz daha yüksek hacimli bir motorda iki kişi gezmeyi tercih ederdim
Herkes aynı şeyi diyor. Birincisi, motora binmek harika bir duygu ve eşimin de bu duyguyu tatmasını istiyorum. Kaldı ki, kendisi de en az benim kadar seviyor motora binmeyi. İkincisi, 2 kişiyi taşıyacak güçte bir motorun fiyatı 2 tane 125'lik motor fiyatı. Bu sebeple, tek bir motor alıp itiş tıkış gideceğimize, 2 motor alıp istediğimiz kadar yükler, rahat rahat gideriz. Ek olarak, yolda motorlardan birinin arızalanması durumunda, diğeri ile yardım getirmemiz, vs. çok daha kolay olur. Kısacası her halukarda (bizce) 2 motor daha iyi.
vay be bu motorlar Türkiye turu için elverişli yani? sevindim kendi adıma, yolunuz açık olsun dostlar, takipteyiz! :cat:
Aslında Ankara'dan sabah çıktığımızda benim motorum 70'i geçince gaz almamaya başladı. Bolu'da bujileri değiştirince bu problem çözüldü. (Kilometre de 10,000'e geldiği için normal bir durum.) Bunun dışında Ardahan ve Kaçkar'larda lastiklere bir şey olmadı ya, daha hiçbir yerde gözüm arkada kalmaz. O yolları görmeniz lazımdı. Her 10 saniyede bir işte şimdi lastik patlayacak dedim, ama inanın tık demedi.
Bu Arkadaşlarının İşi Gücü Yokmu?
Var. Yıllık iznimizde bu tatile çıktık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:06 ----------
Pampa, çok emek verip paylaşmışsın, ellerine sağlık. Çok teşekkür ederiz.