1 aylık üye vasco :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaslar ben izmirden erhan.

mondial 151 rs sahibiyim ve ekim ayında aldıgım moturu eylul ayını komple motosiklet.neti gezerek almaya karar verdim... yani beni motor sahibi yapan motosiklet.net di :)

aklımda hep su vardı motorum yok neden sımdı motor sıtesıne üye olayımki diye bi düşüncem vardı ama sureklı takıp edıyordum:)

e tabi motoru alınca dedimki kendı kendıme şimdi motosiklet.net' e üye olma hakkını kazandım dedim:) ve motosiklet.net müdavini oldum herşeyi okuyorum gözlerim ağrıyor ama gene bırakamıyorum okuyorum...

Herkeze kazasız belasız sürüşler.. :rendeer:

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aramıza hoşgeldin o vakit:rendeer:

Sizin İzmir feci dostum, bir günde 24 ayrı buluşma düzenliyorlar:p

Biraz araştır başlıkları, hemen bulursun bir buluşma:cherry:

motosiklet.net anla işte :)

düzellttim ozur dılerım explorerda açılış sayfası oldugundan sitenini adını hiç yazarak acmadım sımdıye kadar hep ya googleye 151 rs yazdım ılk bastakı sayfayı yıkladım yada sık kullanılanlardan girdim :D

herkeze tskler hoşbuldum

Son düzenleme:
Aramıza hoşgeldin 1 aylık üye :) Yalnız ben 2 senedir burdayım ve ilk kayıtolduğumda tanışma başlığı açmadan direk daldım konulara...
Benim hiç tanışma başlığım olmadı abi...:p
Acaba bende kayıt yıl dönümümdemi açsam :mrgreen:

hahaha 18 subat 2006 daaaaan 18 subat 2008 e :) sana torpil yapmaları gerek :) mesela motor hediye etseler:))

Aramıza hoşgeldin 1 aylık üye :) Yalnız ben 2 senedir burdayım ve ilk kayıtolduğumda tanışma başlığı açmadan direk daldım konulara...
Benim hiç tanışma başlığım olmadı abi...:p
Acaba bende kayıt yıl dönümümdemi açsam :mrgreen:

abi naaptın sen yhaa.tüh :pr: benim de tanışma başlığım yoktu ve planımda yıl dönümü olarak açmaktı.neden söyledin ki şimdi bunu.neyse fazla kimse duymamıştır umarım.duymuşlarsa da;kimse duymamış gibi yaparız:cherry:

Bu arada sen de hoşgeldin dostum.gerçi sen geleli 1 ay olmuş ama neyse..:p Biz de hoş üye oldun deriks:queen:

Aramıza hoşgeldin o zaman babocan...:wiinkk:

Kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle....:rendeer:

Merhaba arkadaslar ben izmirden erhan.

mondial 151 rs sahibiyim ve ekim ayında aldıgım moturu eylul ayını komple motosiklet.neti gezerek almaya karar verdim... yani beni motor sahibi yapan motosiklet.net di :)

aklımda hep su vardı motorum yok neden sımdı motor sıtesıne üye olayımki diye bi düşüncem vardı ama sureklı takıp edıyordum:)

e tabi motoru alınca dedimki kendı kendıme şimdi motosiklet.net' e üye olma hakkını kazandım dedim:) ve motosikler.net müdavini oldum herşeyi okuyorum gözlerim ağrıyor ama gene bırakamıyorum okuyorum...

Herkeze kazasız belasız sürüşler.. :rendeer:

dip not olarak yazı iple çekiyorum varsa izmirden motorsever arkadaslar motorları alıp yazın bi yazlık mekan turu yapalım inşallah..

Abicim aramıza hoşgeldin :rendeer: amma bir konuya değineyim mesela benim motorum yok.Buna rağmen siteye üyeyim ve konulara katılıyorum yani motorun olup olmamasıyla bir ilgisi yok üyeliğin.Öyle olsaydı beni çoktan dışlamışlardı :queen:

hoş geldiniz...

Kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle :rendeer:

eywallah dostum saol dahala ilk günkü kadar heyecanlıyım siteye üye oldugum için :) :p

hahaah hoş geldin lan:queen::queen::queen::queen: ( vasko)

lan iyiki gelmişsin:cherry:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar