1. Ankara "Oh Be" Buluşması 29 Ocak

Ankara ekibi hayirli olsun harikasiniz. Antalya gurubudan selamlar yeni bulusmalarinizin resimlerini bekliyoruz. Birazda motorlariniz cekin.

Alınca çekeceğiz söz... :queen:

Dün 5'te 3 motorsuzduk... :pale:

havayol ve ben ehliyet almaya hazırlanıyoruz 18 Şubat sınavıyla, pro da askere gidecek diye bekliyor şimdilik...
Ama yaza motorlu eylemlerimiz olacak merak etmeyin! :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hane nerde resimlerr??

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
:cat: :cat: :cat: Güzel ve Temiz Bir Buluşma Olmuş Tebrikler :cat: :cat: :cat:
Eeee ne konuştunuz bakiim anlatın eheh

Forumdan Uzaklaştırıldı
Erhan burdan destek verelimbi arkadaslara biz ledo ile konustuk bidaki buluşmaya sayıyı arttırmak ve arkadaslarla tanısmak için gitsekmi dioz..
Hade arkadaslar ankara grubuna destek verelim sayısal cogunluk için...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Zuhtupasa gersi gelir merak etme hem Ankara Buz gibi :queen:
Soyle havalar ısınsın motorlarına binsinler oyle gorelim.
Ayrıca gideriz Ankaraya hic sorun degil bi kaç iyi motorcuda orda tanırız fenamı olur.
Ayrıca stcikerları motor ustudne gorelim yakısmıs mı :)

Yok yok artıcaz biz merak etmeyin :p Ancak gelmek isteyenler olursa da kapımız açık tabi ki..

Prometheus Bize ufak minik süprizlerde hazırlıyor cebinde Sticker cıkarıp dağıtıyor. Bunalara hazırlıklı gelin arakdaşlar :p Bu sefer baklava partisi gerçek olacak ama :p

Merhaba arkadaslar gezi ve buluşmalarınıza imkan bulursam gelmek isterim.
İmkanım olursa günü birlik gezilere katılabilirim.Bana herşey heryer uyar şehir içi dışı farketmez.Tabi kabul ederseniz.Görüşmek üzre.

yerinde tespit olmuş 29 ocak 2006 ya dönebilirsen hazırda bi toplantı seni bekliyor olacaktır :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Mozaik
just_life
havayol
burakara13
ve ben Prometheus ile 5 kişilik bir "oh be" buluşması gerçekleştirdik. Fotoğraf makinasının yedek pillerini evde unuttuğum için cep telefonu ile fotoğraf çektik (aslında onu da çekmezdik de inanmazsınız diye çektik :p )
Telefonu verdiğim arkadaşın çektikleri bulanık olduğu için sadece benim çektiğimi yayınlıyorum. Bir sonraki buluşmaya tam donanımlı gideceğimize emin olabilirsiniz.

290120050012me.jpg

Soldan sağa: just_life, havayol, Cezmi Ersöz :p , burakara13, Mozaik

Bol muhabbetli, bol gülüşmeli güzel bir toplantı oldu. Motosiklet.NET'in Ankara grubunun ilk buluşmasına katılarak öncü olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Haftaya cumartesi günü bir buluşma daha düşünüyoruz. Hafta içinde duyurusunu yapacağız. :cat:

vay be iki yıl içinde gelinen nokta

http://www.motosiklet.net/forum/mot...l-egemenlik-bayrami-ankara-mt-toplasmasi.html

abıcım en yakın zamandakı ankara bulusması ne zamandır bılgı verırsenız bende katılmak ıstıyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar