1. Ankara Buluşması 24 Ocak Salı Saat18:00 (ERTELENDI)

ben ankara mı dedim? hay ne aptalım ya? yanlış istihbarat, pardon. bizimkileri oyacağım yine :)

arkadaşlar bugün buluşacak mıyız acayip kar var oran sitesinde, aşağı inmek imkansız gibi, insek bile çıkmamız imkansız. ankara'yı tanıyan bilir. ne diyorsunuz emin misiniz?

Pro kardeş kar bahane olmaktan çıkıp,ciddi ciddi engel oluşturmaya başladı.Buluşcaz diyorsanız,akşam işten çıkıp,ta Bilkentlerden gelcem.Yol hala açık olursa tabi.Ama yok crtesi falan derseniz ona da varım.Yani ne yapıp edip yapcaz bi şekilde bu buluşmayı!

Arkadaşlar benim nacizane önerim.Hava muhalefeti nedeniyle toplantınızı ilerki bir tarihe erteleyin.

Sevgilerimle.

Burçinhan Doğan

Muhtemelen erteleyeceğiz. Hatta erteleyelim haklısınız.

Kesin tarih vermeyelim o zaman, ileriki bir tarihe ertelemiş olalım. Herkese uyar mı?

Ben Pst ve Perş.(nöbet günlerim) dışında hergüne varım.
Bugünk kesin ertelendi dimi?

ewet arkadaşlar mantıklı olanı yaptık. ileri tarihte görüşmek üzere

Bir arkadaşımın dediği gibi kar bahane olmaktan çıktı Tehtid oluşturuyor buna üzüldüm. Buluşmak üzere

Arkadaşlar ben geldim yaww.Bensiz toplanırsanız yakarım ortalığı walla

Kaedeş hiç sorma işten ayrıldım ve biliyorsun evde internet yok.İnternet cafelere gitmeyi de sevmiyorum.Ancak böyle eşin dostun yanından nete girebiliyorum.

Tamam dostum.Buluşalım be artık geç bile kaldık.Şöyle sıcak cayımızı içip vuralım lafın gözüne.Oh be Buluşma fikri bile içini açıyor insanın...

beni de listeye alın gelirim inş.
o gün hava çoook soğuk olcek ona göre iyigiyinin aman haaa:p

Tamam işte başlığı takip edin sürekli. Ankara tayfası bu başlıkta iletişimde olacak. :cat:

arkadaslar cok iyi gelelimde yani bugun kardan eve gidemeyecegiz degil bahçeliye gitmek gibi gozukuyor!!

Bu sefer zaten bana uygun değildi; ama bir dahaki toplantıya (ki o ilk olacak sanırım) gelebilirim umarım!

Şimdiden herkese selamlar! :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar