1.98 boy 120 kilo SS problemi

Merhaba arkadaşlar. Başlıktanda anlayacağınız gibi biraz uzun boyluyum. Yaklaşık 5 aydır kafamda bir ss motor alma fikri var ancak boy ve kilomdan dolayı çekindiğim noktalar var 250cc lik bir başlangıç motoru düşünüyorum araştırmalarıma göre en büyük 250lik gt250r ama hiç deneme fırsatım olmadı.

Boyuma göre tavsiye edebileceğiniz 250lik ss motor hangisidir?

Yoksa ss sürmek için çok mu uzunum bana yardımcı olur musunuz?

hayırlı akşamlar... 1.93boy 100kg bir arkadaşım var gt250r kullanan pek bir sıkıntı yaşamıyor... bu ilk motor tecrubenmi olacak ilk motor tecruben olacaksa ss yerine naked al derim...

Merhaba. Daha önce 125cclik scooter kullanmıştım kısa bir süre öğrencilik zamanımda paket servislere çıkıyordum. Bunun dışında motor tecrübem yok aynı zamanda düzenli bisiklet kullanıcısıyım bilmiyorum bir etkisi olurmu. İlk motor ile naked arasında nasıl bir bağlantı kurmam gerekiyor hızlanma, kontrol vs açısındanmı söylüyorsunuz?

bisiklette denge gerektirir ama motor ayrı bir olay scooter dan sonra ss biraz ağar kaçabilir bence öncelikle naked gibi bir motor bak...

250cc SS ? Öyle bir dünya yoktur. cbr250rr-aprilia rs250 vs modelleri saymıyoruz tabi bunu derken. :)

250cc sınıfında SS görünümlü başlangıç motoru olarak önerebileceğim tek model gt250r olabilir. Diğerleri altınızda oyuncak gibi kalıcaktır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar