1.85 cm boyunda 600 cc lik race kullanabilir miyim?

görüşlerini paylaşmak isteyenler olursa beni çok mutlu edeceklerini unutmasınlar iyice saplanTI HALİNE GELMEYE BASladı bende bu heves.uzun yolaçıktığımda keyif alabileceğim bir makina olsun istiyorum ama race e yakın bir görünümde daha rahat bir makinada tavsiye etmek istiyen olur sa daha iyi olur şimdiden teşekkür ederim..:)

Evet başlık olmuş :mrgreen:

Ancak yönetime diğer başlığın kilitlenmesini talep et ki forum kirlenmesin...

ok bu siteye üyeliğim eski ama forum da birşey paylasmamıstım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:28 ----------

aslında simdii moto bakıyordum. gsr 600 suzuki gördüm güzel bi makinaya benziyor.kullanan var mı acaba ?tavsiye eden olabilirmi?

Son düzenleme:
Daha önce hangi motosikletleri kullandın? Hiç race tecrüben oldumu?

1,85 boyun sorun olacağını düşünmüyorum, rahatlıkla kullanabilirsin..

daha önce 250 cclik copher kullandım. hiç race tecrübem yok desem yeri vardır.ama fz6 ve z 750 s kullandım.az çok dengesinin farkındayım.

daha önce 250 cclik copher kullandım. hiç race tecrübem yok desem yeri vardır.ama fz6 ve z 750 s kullandım.az çok dengesinin farkındayım.

''Farkındalık;Yargısız bir şekilde Şimdiki ana odaklanabilmek amacıyla, Dikkatinizi toplayabilmektir.''John Kabat-Zinn

''Tecrübe ; motor sürmenin boyla alakalı olmadığını bilmektir. ''takendy

teşekkür ederim.ama tecrübe de yapılacak eylem hareketlerinden doğar.kimileri buna uygulamak da der.bizimde burda yapmış olduğumuz tecrübeden ziyade tecrübeyle sınanmış kişilerin eylemlerini ve ya başka bir deyiş ile uygulamasının basarısından nasibini almış arkadaşların bilgilerini deneyimlerini duymak görmektir. bun da felsefi bir yan yook.
motor sürmenin boyla alakalı olmadığını bende biliyorum.ama burda bu konularda deneyimini duymak istediğim profösyonel insanlar olduğunu sanıyorum.eminim ki onlardan bazıları.bu işte basarılarını bizlere aktarırlar.

en son bisiklet kullanmış biri olarak :)...şimdi bu mesajıma birsürü tepki de gelecek ondan da eminim :)...ama naçizane tecrübemi paylaşayım istedim :p

yaş 35 boy 185 ;) kg 95

bu yaşıma kadar iş güç eğitim fırsatım olmadığı ve önümde de fazla zamanım olmadığı için :))) doğrudan honda 600 rr aldım tüm tepkilere rağmen...

5 dklık 125 lik bir motorla eğitim sonrası yaklaşık 15 saatlik tecrübem oldu 600 rr ile....bence boy ve kg (95kg) açısından soruyorsan birebir bir motor ;)...bu pazar 100 km/saat hız bile yaptım :bounce: ...250-300 km hızları ne görmek isterim ne yapmak ;) 100 km hız bile bana yeter diyorum...şimdilik :p

nasıl durur bu motor dersen 2 günlük bir foto ekleyeyim sana dostum ;)

18015319332163402483010.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

boy önemli degilde o tarz agresif makinaları kontrol edip güvenle sürecek akıl, sorumluluk, saygı, sabır ve tecrübe varsa boya fazla takılma. 600lük replikalar genelde aynıdır.

ninja 250 almanı öneririm. hem cebini yakmaz hem yorucu olmaz hemde hata kaldırır.

ayrıca....pazar günü 3 saat kullandım...ne belim ağrıdı ne başka bir yerim :p

şu an en büyük sorunum kask :(

sıkı oturması lazzım dediler....reelde ve forumda...ben de öle aldım ama kulaklarım kıpkırmızı oluyo takınca :pr: tam oturuyo hafif yanakları sıkıyor ama ağrı yapmıyor başımda...tek sorunum kulaklarım ağrıyor...kızarıyor..hatta takar çıkarırken haftasonu ufak bir yara oluşmuş bir kulağımda :((

gevşer vs diyolar zamanla....umarım doğru diyolardır :(

ayrıca....pazar günü 3 saat kullandım...ne belim ağrıdı ne başka bir yerim :p

şu an en büyük sorunum kask :(

sıkı oturması lazzım dediler....reelde ve forumda...ben de öle aldım ama kulaklarım kıpkırmızı oluyo takınca :pr: tam oturuyo hafif yanakları sıkıyor ama ağrı yapmıyor başımda...tek sorunum kulaklarım ağrıyor...kızarıyor..hatta takar çıkarırken haftasonu ufak bir yara oluşmuş bir kulağımda :((

gevşer vs diyolar zamanla....umarım doğru diyolardır :(

Ona alışırsın ilk zamanlar bende de oldu, zamanla kask da azcık açılır sen de. Belki de biraz küçük almışsındır kaskı. Sorun devam ederse kaskı büyütmek zorunda kalabilirsin. Yalnız asıl alışman gereken altındaki olacak. Tanrı seni korusun.:)

çook teşekkürler herşeye rağmen race güzel bir tarz yakında bende o tarzda bilinçli olarak yol almış olurum. herkeze saygılar....:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar