1.70 boyundaki birisi Africa Twin kullanabilir mi?

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
Evet soru başlıkta gayet açık :)

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Kullanırsın, Kolaçan isminde içerik üreticisi var youtubede mevlüt abi gayet güzel kullanıyor. Videolarını izle biraz anlarsın zaten

Motosikleti
Forza 250
Topuklu giymeyi dene belki işe yarar :) Şehir içinde trafikte kullanamazsın ama bence bu net. Ben de 1,70'im çünkü oradan biliyorum.

Youtube de bir sürü çok kısa boyluların kullandığı büyük motosiklet videoları var.

Onlar kullanıyor ama seni bilemem, sonuçta biraz yetenek ve antreman lazım.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Sen kullanabilir misin?

Motosikleti
750x
cycle-ergo.com sitesinden boy ve iç bacak bilgilerini girerek bunun cevabını öğrenebilirsin. Kısa bir tüyo vereyim, giydiğin pantolonun iç bacak boyu ile kendi iç bacak boyun genelde aynıdır.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Kullanamaz hocam ya. Çok iyi niyetli romantizme gerek yok, sele alçaltma bile pek kurtarmaz. Motora tırmanıyor gibi hissedeceksin sürekli. Yokuşlarda dönme, kısa mesafeden sağa-sola dönerken falan o tereddüt zaten devirmeye sebep olur. Başka alçak modellere bak derim.

Arka amortisör alçaltma+sele alçaltma yapabilirsin mesela ama motorun herşeyi değişir, neyden geçeceğine göre de kıyaslayınca fayda-zarar sana bağlı.

Motosikleti
Africa Twin 1000 DCT / Arora Verano 50
Evet soru başlıkta gayet açık :)
Benim motoru aldığım adam 1.70di alçak sele ve alcaltma kitiyle ayakları yere basıyordu. Ben 1.78im kendimden de emin olamadığım için DCT aldım olur da yokuşta kalırsam hem motoru kontol edip Debriyaj arka fren uğraşmamak için 2 gündür kullanıyorum iyi ki dct almışım dur kalklardan korkmuyorum.

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
Boyun yeterli olması kullanabilmek için yeterli mi ?
Diğer tüm özellikler olumluysa bence kullanır.
Alçak sele ve kalın tabanlı bot ile sorunsuz kullanılır.

Genel motosiklet tecrübenize bağlı. Eğer uzun zamandır motosiklet kullanan biriyseniz muhtemelen kullanabilirsiniz kendinize güvenerek. Ama çok tecrübeniz yoksa sıkıntı.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
Kısa zaman önce epey araştırıp Hornet 750 almıştın, memnun değil misin?
Memnunum abi olurda ileride adventure tarzı bir motora geçmeyi düşünürsem (kaçınılmaz son) nasıl bir motor tercih etmeliyim onu düşünüyorum sadece :LOL:

Hornet 750'nin sele yüksekliği tam olarak 80 santim motor tam denge halindeyken topuklarım yere basmasa da ayağımın orta kısımları yere basıyor çok hafif 1-2 derece eğdiğimde bir ayağımı tam basabiliyorum. Africa'da sanırım 3 tane sele seçeneği var fabrika çıkışı 85 santim sele yüksekliği ile gelirken orjinal konfor sele ile 87.5 santimlere çıkıyor ama düşük sele tercihi ile tam 80 santim seçeneğine inebiliyoruz. Şu anda aklımda olur da 1-2 sene sonra geçmeyi düşünürsem ya Tracer 9 yada Africa Twin var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar