1-2 saat sonra direksiyon sınavınaaa.Korkuyorum!! :D

Cbr 125imle 800küsür km devirdikten sonra bugün ehliyet sınavına gideceğim.Ama korkuyorum ya kalırsam duygusuyla :queen::queen: Bana bir dua edin arkadaşlar.Babamda dalga geçiyor kalırsan anahtarı alırım diye napacam :pr::queen: imdaaatt:sunny:

bişey olmaz rahat geçersin biz sınavdan 15 dakka önce attığımız 2 turla geçtik sınavı :D öncesinde motora dokunmamıştım bile :D

Heyecan yapma. Extra çalışıp defalarca geçtiğim platformdan heyecan ve uykusuzluk nedeniyle defalarca düştüm :))

Sinyalini ver platformdan düşme.Trafiğe cıkarırlarsa kavsağa felan götürürler se yol vermen gerekene ver vermememn gerekene verme yoluna git.Önceki sınavda bir kardeşim kavsakta yol kendisininken başkasına yol verdiği için elendi.

Cbr 125imle 800küsür km devirdikten sonra bugün ehliyet sınavına gideceğim.Ama korkuyorum ya kalırsam duygusuyla :queen::queen: Bana bir dua edin arkadaşlar.Babamda dalga geçiyor kalırsan anahtarı alırım diye napacam :pr::queen: imdaaatt:sunny:

:D bişeycik olmaz Allahın izniyle geçersin heycan yapma :)

Geçtimm :D çok mutlu oldum :) uzaktan piste çalışırken gördüler beni pisti yaptirmadan direk trafiğe çıktım :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar