1-2 cümle ile susturmak

hepinizinde bildiği gibi biz motosiklet kullanıcılarına her fırsatta biri(akraba,arkadaş yada bi tanıdık) aman

motor tehlikelidir aman düşüp bi tarafını kırarsın yok keşke araba alsaydın vs vs gibi onlarca şeyle bizleri

motordan uzaklaştırmak istiyorlar. tabi bu gibi şeyleri söylemelerinin sebebi bizlere değer vermeleri ama biz

bunlardan rahatsız oluyoruz. ben bu gibi şeylerle sık sık karşılaşıyorum tabi baya bi konuşarak derdimi ve

yeterli korumalar alındığında korkacak bir şey olmadığını anlatıyorum ya da anlatmaya çalışıyorum ama baya

bi uzun sürüyor. bazen de karşımdaki baskın çıkıyo bişey dinletemiyorum. bizleri gerçekten anlasalar bu gibi

şeyleri söylemeyecekler ama her zaman derdimizi doğru düzgün dile getiremiyoruz. bu gibi şeylerle

karşılaştığınızda 1-2 cümleyle karşıdakini ikna etmek için, kafasındaki soru işaretlerini gidermek için ve onu

susturmak için ne söylerdiniz? :wiinkk:

Son düzenleme:
bana motoru kötülemeye çalıştıkları zaman yanımdaki kulaklıımı takıyorum telefonuma açıyorum bi çilekeş y.o.k son ses kimseyi duymuyorum :) :)

Sana bir çif sözüm var de , ve motoruna bin , sonra " vın , vınnnnnn " :) yeterli olacaktır...

Biz motosiklet net üyesiyiz demek yeterli......Karşınızdaki o nedir diye sorar, araştırmasını söylersiniz bi bakmışsınız iki tekerci olmuş :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gel seni bi tur attırayımda anla.:p

biraz argo kaçacaq ama diceksinki göZümüzden(z harfi değişebilir) korksaydık düşük bel giymezdiq :D :D :D

Bende evvelden senin gibi bin bir dereden su getirerek bir sekilde ikna etmeyi calisiyordum. Ikna oluyorlarmi? hayir tam tersi "bizim komsunun cocugu böyle kaza gecirmisti, ben döyle bir kaza gördüm öldü " gibi atilimlarda bulunuyorlar. artik "oglum tehlikeli deyilmi" sorusuna "evet sandigindan cok ama cok daha tehlikeli" diyorum. soke olup susuyorlar :)

Son düzenleme:
evet abi bunu söyleyenler zaten genelde 30 yaş üstü hayatı klasik yaşayanlar:)

:queen: :queen::queen:

geçen tersten daldım...Amcanın biri baktı bana ters ters Nişantaşında...

Baba bana akıllı bi motorcu göstersene...dedim...oda dumur oldu yani...karışık duygularla yolumuza gittik...:p

geçen tersten daldım...Amcanın biri baktı bana ters ters Nişantaşında...

Baba bana akıllı bi motorcu göstersene...dedim...oda dumur oldu yani...karışık duygularla yolumuza gittik...:p

o amca demiştir şimdi içinden yuhh be resmen kendi kendine deli diyo bu motorcular sandığımdan da çatlak çıktı:queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Delilik paraylamı uleeeennnnn bizler motorcuyuz deliyiz ulennnn dağılın ulleeeeeennnnnn ( Kadir ağbimiz duymasın ):queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar