1.000tl ye kadar hangi kilit alınır ?

Geçenlerde zintaşın şu ürününü aldım ancak ürünün yanındaki kilidin anahtarı eksik geldi ve baklaları çok küçüktü bisiklet kilidi gibi bir şey geldi iade ettim şimdi aklımda şu 4 kilit var armor kovix yale gordin sizce hangisi alınır ?

Ben bu zincirdi kilitti işinde büyük hayal kırıklığı yaşadım.Artık o zincirmiş bu kilitmiş hiç güvenim kalmadı.Bir youtube sitesi var.Adam zincirle falan uğraşmıyor.En kral kilidi abusu falan 2 dakikada açıyordu.Dedim bu iş buraya kadarmış.Anladımki bu zincir kilit işi acemi adamları çaydırmak için sadece.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Grade 80 zincir aliyorsun hirsiz kesemiyor.
Sonrada kitlemek icin pirinc kaydirmali asma kilit aliyorsun hirsiz acamiyor kilidi conku pirinc kesilmiyor kaydirma mekanizmasi da birsey temas edince kendi etrafinda donuyor

https://m.n11.com/urun/grade-80-yuk-zinciri-10mm-15-metre-g80-zincir-14551415

https://www.hirdavatfirsati.com/yale-80-mm-oval-kayar-pimli-(milli)-princ-sari-asma-kilit

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------

Senin linklere baktim simdi.benim.yaptigimi yapmislar.bem zincirle kilidi ayri ayri almistim kendim.onlar birlestirip satmislar
En guvenlisi boyle.ben bir tanede celik halatli kilit takiyorum su etrafi renkli boruyla kapli olanlardan.toplam.2 kilit var motorda.baya vakit alir acmasi

Sonrada kitlemek icin pirinc kaydirmali asma kilit aliyorsun hirsiz acamiyor kilidi conku pirinc kesilmiyor kaydirma mekanizmasi da birsey temas edince kendi etrafinda donuyor

https://www.hirdavatfirsati.com/yale-80-mm-oval-kayar-pimli-(milli)-princ-sari-asma-kilit

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------

Senin linklere baktim simdi.benim.yaptigimi yapmislar.bem zincirle kilidi ayri ayri almistim kendim.onlar birlestirip satmislar
En guvenlisi boyle.ben bir tanede celik halatli kilit takiyorum su etrafi renkli boruyla kapli olanlardan.toplam.2 kilit var motorda.baya vakit alir acmasi

Hocam yorumlarda boyası dökülmüş diyen biri var gerçek granit mi acaba bu ürün ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:49 ----------

Yine de teşekkürler söylediğiniz gibi bu zinciri ve kilidi aldım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hicbise ollmuyr 3 senedir kullaniyorum bendeki boyasiz.yagmurda pas yapar.yagmurdan koruman lazim ben etrafina plastik boru yaptim
Sendekilerde kumas var sanirim

Zintaş'ın Hex 13'ünü kullanıyorum. Oldukça kalın, anlatıldığı ve görüldüğü üzere de güven verici. En F/P onu bulmuştum, baktım halen öyle.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Keske olcup alsaydin.1.5 metre kisa kalabilir.sanirim ben 2 metre almistim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Grade 80 zincirlerden alıp üzerinde abus yazan kılıf diktirip kullanmak mantıklı olabilir. en azından amatör hırsızlar bunda abus kilit varmış hiç uğraşmayalım diyebilirler. :)

Motosikleti
BMW 1250 GS ADV
Kendi mekanında kalın kesilmez zincir mantıklı. Fakat tura gittiğinde çok fazla ağırlık yapıyor. Zaten bir dünya motor yüklü, o zinciri dengeli bir şekilde yüklemek ve taşımak bana zor geliyor.

Çok hassas bir kablosuz alarmım var. neredeyse seleye kaskınızı yumuşakça koyduğunuzda bile ötüyor, o kadar hassas. Bir de alarmsız disk kilidim var. hırsız motora ufacık dokunsa alarm çalar ve uzaklaşır. Zaten videolarda ilk önce tekere falan tekme atıyor alarm var mı diye. Disk kilidi 5 sn lik iş ama alarm da varsa uzak durur diye düşünüyorum.

Son zamanlarda da takip cihazı takmayı düşünüyorum.

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ

adamların bu kaydırmalı kilidi açmasıda 1dk alıyor :(
ne saçma şey sanırım açışmayan kilit yok :(

https://www.youtube.com/watch?v=eKOOVJAcfxg

Armor marka 12 mm 120 cm sra belgeli ,dediğiniz fiyata alınabilecek en iyi zincir ve kilittir

Zincir işi artık sorun değil, sağlam kesilemez ürünler çok fazla ama ucundaki kilit büyük sorun şu anda.
Zintaş, abus, gemi zinciri ok ama kilit ne takacağız mesele burada.
Açılamayan yok gibi anladım.
Birde piyasaya çıkış tarihi çok eski olan kilitleri hırsızlar artık öğrenmiştir diye düşünüyorum.

Örnek abus granit kilitler 5-6 yıldır piyasada var, hırsız hala ben bunu açamam diyorsa zaten mesleği bıraksın.

Önerilerinize her zaman açığım, takipteyim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Benim önerim hala aynı. kasko şart zaten de bir de alarmlı takip cihazı en güzeli. dokunan dürten olunca alarm çalar o arada siz alarmı duyamayacak uzaklıktaysanız da takip cihazı hemen telefon araması ile haber veriyor, anında aşağı inip ne oluyor diye bakma imkanı olur.

Geçenlerde zintaşın şu ürününü aldım ancak ürünün yanındaki kilidin anahtarı eksik geldi ve baklaları çok küçüktü bisiklet kilidi gibi bir şey geldi iade ettim şimdi aklımda şu 4 kilit var armor kovix yale gordin sizce hangisi alınır ?

Armor iyi derler. 12mm ve üstü (14'de olabilir) çelik zaten kolay kesilemiyor, gerçi bu kilitler için kimse kesme makasıyla da dolaşmıyor, bu sebeple zincirin ağzında olan kilit önemli.

Ek olarak bir de alarmlı disk kilidi almak faydalı olacaktır. F/P olarak Urban marka ürünleri tavsiye edebilirim.

Motomaxta 14mm zincir var 2metre kesilmeyen cok pahali dersen nalburdan 14 mm vs zincir alip bir de yale kilit alabilirsin.bisiklet kilidi gibi olanlari demir makasi ile kesiyorlar ek olarak branda ve disk kilidi de tak derim. Bi tekere diskkilidi bir tekere zincir sokaga birakacaksan eger.Disk kilidi mumkunse alarmli olsun ama ucuz olanlardan degil onlari levye ile veya sogutucu ile kiriyorlarmis.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar