1.000 ytl yeterli olur mu ?

plaka için kanuni herhangibibir ücret talep etmiyor ben öyle biliyorum..kaskı'da hediye ederler ama ne kadar kaliteli bir kask verirler orası tartışılır tabii...bence kredi kartıyla alabilirsen daha iyi olur senin için.çünkü banka kredisi çekersen ruhsatında kırmızı bir yazıyla rehinlidir diye yazacaktır.. ayrıca istediğin zaman satamazsın'da..
kredi kartını prensip gereği kullanmıyorum :rendeer:
motoru zaten uzun süreli kullanmayı düşündüğüm için sıfır alıcam açıkçası hani hemen öğreneyimde daha yüksek cc lerde bi motor kullanayım diye değil

unutmadan egsoz ledlerinden bende isterim
eski elektronikçilerden kim kaldı bi sen bi ben

motoru al kardeş eskoz ledlerını hallederiz sorun degil canın sag olsun..

Kimse sormamış ama daha önceden motor kullandın mı dostum?Özellikle de vitesli motor tecrüben var mı?Nerede oturduğunu bilmiyorum ama İstanbul gibi bir yerde direk racer200 ile trafiğe çıkılır mı bunu ustalara sormak lazım?Viteslideki ellerin ve ayakların kombinasyonu her babayiğidin harcı değil.Ben de cbr 125 almayı istiyordum fakat İstanbul gibi bir yerde ilk motor olarak kullanamam diye korktum ve dylan aldım.Motoru almazdan önce bu durumu da gözden geçirmenin faydana olacağını düşünüyorum.
Şimdiden hayırlı olsun:cat:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
yapma kardeşim! çin malı alma, hele sıfırını hiç alma.
motordan bezersin. git ybr cbf al paşa paşa gez başın ağrımasın.
racer 200 onların grenaj giydirilmiş halinden farksız, bildiğin commuter.
racing tarz dediğin hem para hem tecrübe işi. ikisi de yoksa ya bekleyecen ya başka birşeye yönelecen :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar