1.000 - 2.000 TL arası chopper/cruiser tarzı motosiklet tavsiyeleriniz?

Arkadaşlar motosiklet almayı düşünüyorum.Bunun için 1000-2000 TL arası bütçe ayırdım. "chopper/cruiser" tarzı 150cc - 250cc farketmez motosiklet tavsiyelerinizi bekliyorum benim araştırğım bazı marka ve modeller var

Keeway Super Light 150cc
Keeway Supershadow 250cc
Bisan Roadstar 250cc
Kanuni seyhan 250cc
Kanuni tiger 250cc
Ramzey QM 250cc
Regal raptor 250cc
Jinlun 150cc - 250cc
Skygo SG 250

Arkadaşlar bu motosikletler'den sizler hangilerini tercih edersiniz hem sağlamlık hem yakıt hem yedek parça & servis bakımından görüşlerinizi önerilerinizi bekliyorum.

1. Bisan Roadstar,
2. Regal Raptor,
3. Keeway Supershadov.

adam listeyi yapmış. ben olsam 2. şık ile 3. şıkkın yerini değiştirirdim çünkü regal'de de diğer çinliler gibi titreşim var. ama Roadstar ve Supershadow V twin olduğu için titreşimsizMİŞ. :rendeer:

MOTORCAMBAZI olan sensin arkadaşım:p
Sen daha iyisini bilirsin,bize sormana be gerek vardı:silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Külüstür mü olsun düşük km mi:silent:, çok şey değişir.:p

Tabiki Bisan roadstar yada onun kopyası olan monera cmx250 sanıyorum, V motorlu oldukları için.. Birde sanırım ledov falan vardı V motorlu, o fiyatlara temiz regal bulacağını sanmıyorum açıkcası..

titreşimi falan boşver, touring yada racing değil bunlar. enduro ve cruiserda fazla titreşime takmamak lazım, abartılacakta bişi yok o kadar. Ben enduro ve cruiser kullandım hep, belki alışkanlıktandır titreşimden dolayı bi problemim yok. Arkadaşın harley masaj makinası gibiydi mesela. sen kendi bütçeni, sağlamlığını, servis ağını, parça fiyatlarını, kronik problemlerini, kullanıcı yorumlarını takip ederek karşılaştır ve değerlendir.

Bende 100cc Cup'la Başlamayı Düşünüyodum,vazgeçtim bu konunun Takipçisi olucam.
aynı fiyat aralığında Temiz chopper/cruiser Çanakkale'den Satan Varsa Talibim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bende 100cc Cup'la Başlamayı Düşünüyodum,vazgeçtim bu konunun Takipçisi olucam.
aynı fiyat aralığında Temiz chopper/cruiser Çanakkale'den Satan Varsa Talibim.

çanakkaleyede gönderebilirim motoru..

Forumdan Uzaklaştırıldı
hımm satmaya acelem yok .

Arkadaşlar motosiklet almayı düşünüyorum.Bunun için 1000-2000 TL arası bütçe ayırdım. "chopper/cruiser" tarzı 150cc - 250cc farketmez motosiklet tavsiyelerinizi bekliyorum benim araştırğım bazı marka ve modeller var

Keeway Super Light 150cc
Keeway Supershadow 250cc
Bisan Roadstar 250cc
Kanuni seyhan 250cc
Kanuni tiger 250cc
Ramzey QM 250cc
Regal raptor 250cc
Jinlun 150cc - 250cc
Skygo SG 250

Arkadaşlar bu motosikletler'den sizler hangilerini tercih edersiniz hem sağlamlık hem yakıt hem yedek parça & servis bakımından görüşlerinizi önerilerinizi bekliyorum.

ben de seninle aynı durumdayım ama çin malı almayı düşünmüyorum o yüzden keeway diyorum ..

ben de çok araştırmıştım. bisan roadstar 250 de karar kıldım. çok da memnunum. bisan formunu okursan fazla sorun yaşayan yok. ki uzun yola çıkan da çok bu motor ile.
lifan fabrikasından çıkıyor roadstarlar. (çin'in en büyük ve ciddi motor üreticisi diye duymuştum). kullanımı çok rahat.
2.sıraya regal koyardım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar