0Km. Motosiklet Alıcağım YARDIM !

0Km. Motosiklet Alıcağım ve bende Piaggio X9 250 var ve bende büyütmek istiyorum Naked Suzuki GSR600 düşünüyorum ve Honda CB600F Hornet bunların arasında kararsız kaldım bu arada boyum 1.65cm civarı kiloda 90 ama bu 2 motorsikletten birini alıcam sizce hangisini almalıyım ?

bana kalirsa gsr 600 neden bilmiyorum ama suzukinin o motoruna bayiliyorum görüntüsü harika bide kullanmak nasip olsa:)

bana kalirsa gsr 600 neden bilmiyorum ama suzukinin o motoruna bayiliyorum görüntüsü harika bide kullanmak nasip olsa:)

Yahu nedenini bilmiyosan niye söylüyonnn sedattt :mrgreen:
Hornette muhteşemdirr amaa sence ;:cherry:

2007_honda_hornet.jpg

ya bende aslında suzukiye daha yakınım ( sele yukseklıgı ) :D

Ben bu iki motordan ne olursa olsun, Hornet'i seçerdim..
GSR Hornet'e göre daha kaba..

"cango39" arkadaşım,seçeneklerin olan motorları gidip canlı görmende fayda var.Boyunu dikkate alırsak sele yüksekliği ve motor ağırlığı çok önem kazanıyor.Sıkışık trafif ve engebeli yollarda sıkıntı yaşamamak için sana en uygun motoru alman uygun olur.

Kesinlikle Hornet:cat:
Aslına bakarsan ikisinin de üzerine oturup imkan varsa biraz dolaşman kafandaki soru işaretlerini silecektir:cat:

sevgili arkadaslar şu işi hiç anlamm gider.Motor resmine bakılıp alınacak bir sey degildir.Üzerine oturur vucut yapına en uygun gordugun motoru seçersin ve mumkunse karsılastırmak için test edersin.Tabi daha önemli bir konu daha var tek silindir varyatorlü 30 bg civarı bir makinadan 4 silindir agresif goruntusu naked olan bir racing makinaya geçmek...
senin için hayırlısı ne ise o olsun:)

Valla Piaggio X9 en iyisiden bile olsa sonuçta bir scooter. Eğer düz vites tecrübeniz yoksa, bence Hornet'e falan gelmeden önce 250 cc bir naked kullanmaya çalışın derim. En fazla sakin karakterli daha güçsüz 500 cc bir makina da deneyebilirsiniz.

Koray hornet alcağına önce kornet al kendine sonra getir dükkanda beraber yeriz :)
Baban sana X9 u veriyomuydu koltuğa bile oturtmuyodu ama neyse.
Gerçi esas motorcusun mobiletleri çalıştırmak senin işindi az mı ittirdin :wiinkk:
Eray usta bisiklet satıyo onlardan alalım sana önce :queen:

Ö.Z.€.R;1121162' Alıntı:
İmkananın varsa Honda Hornet al.

Özer abi adam mobileti zor kullanıyo hatta çalıştıramıyo sanayiyi dolanıyo ittirirken sende akıl veriyosun bilmiyomusun sanki :queen: :queen:

Kornet kornet :p
En iyisi bence sıcak havada iyi gider üzerinede soğuk su :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar