0km çin mi 2.el 50-75 bin km arası japon mu

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Ben Osman abi'nin yazış şeklinde eski gırgır mizah dergisindeki (70'lerin sonu, 80'lerin başları) Muhliy bey tiplemesi tadı görüyorum, o şekilde dalga geçiyor da çoğu tevellit benim kadar olmayan genç tayfa anlamayabilir tabi.
Fırt'ın son sayfasında da "Yavrunuzun Sayfası" vardı. Emel Mayın, Ahu Tuğla filan boy gösterirdi.
535bu6n.jpg

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS125
Arkadaşlar herkese merhaba 18 yaşına girdiğim için kendime motor bakıyorum. Aklımı sürekli karıştıran konu ise 0km çin malı mı yoksa 2. el yüksek kilometreli japon mu almalıyım? Aklımda 0km Çin olarak Mondial drift l ya da 125strada var Japon tarafında ise125pcx ya da 150pcx ama bunlarında kilometresi ortalama 50 ila 75 bin kilometre bandından kafam çok karışık yardımcı olursanız çok sevinirim motor tavsiyelerine de açığım şimdiden teşekkür ederim.
Çin alacağına hintli al, ktm in 700 lük altındaki çoğu motorunu bajaj yapıyor mesela

Motosikleti
sym jet 14 125cc
Tuz Ruhu Usta PRAVA yağı koydu mu buna? :unsure:
yok yağ bakımlarını kendim yapıyorum yada castrol - motul alıp kendim götürüyorum harici yağ kullanmadım :) sadece varyatör bakımına götürdüm hatta ilk gittiğimde youtube video atmıştı hala duruyormu bilmiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar