(09-03-2008) Adana Mt-kadıncık Barajı,çamlıyayla,tarsus Gezisi

Adana İl Temsilcisi
her gezide olduğu gibi,yine buluşma yerindeyiz.hep beraber bu rotayı kararlaştırıyoruz.

ilk molamız,mola benzin istasyonu ve sabah çayı keyfi,

amma gezi olmuş resimlere balmaktan usandık çok yorulduk nerde gerisiiiiiiiii bu kkamı gezi 4 resim 1 satır yazı hasan olsaydı döşerdi metni valla bu hafta toplantımız vardı akamadık biryerlere haftaya kısmetse gelebileriz

MoToR cengiz abi bugün akşam üstü yengeyle polis okulunun ordan geliodunuz JİNLUN 'la benim de araba bozulmuştu. FiAT bayii önünde duruyodum. Toplantıdan mı geliodunuz abi?? :)

abi hepsi bumu:silent:abi çok cimriymişsin resim konusunda yoksa benzincide buluşup geri evlerinizemi döndünüz:queen:

MoToR cengiz abi bugün akşam üstü yengeyle polis okulunun ordan geliodunuz JİNLUN 'la benim de araba bozulmuştu. FiAT bayii önünde duruyodum. Toplantıdan mı geliodunuz abi?? :)

cengiz abi ayıp sana durupta mehmete niye yardım etmedin:bounce::farao:
motorculuk bu deyil abi ya:queen:

Son düzenleme:
yav bizim şu adanaya bak yaa,gırgır yapacak yer arıyooo,ya bi durun millette yorum yapsın alalaaaaaa:)

Arkadaşlar, resim çok da Bora beyin akşama misafiri olduğundan ancak bu kadarını atabilmiş. Gerisi muhtemelen yarına. Bora kardeş, fotoları büyük kaydedebilirsen etler ve sucuklar daha iyi görüneceğinden tadından yenmez. Selamlar.

Adana İl Temsilcisi
hayır hayır,acemiliğimden oldu,yanlışlık yaptım,bu ilk açtığım başlıktı.esas siz diğerine bakın arkadaşlar.ahh hasan ahh.burada da senin yokluğun belli oluyor.birşey yapalım dedik,becermedim,millet üzerimize çullandı valla.amma öbürü çok güzel oldu beyler bayanlar.hadi bakın.

msoysarac şelepsizim görmedim,toplantıdan biraz sinirli ve agresif çıktık hiç farketmedim yoksa bağlardım jincunun arkasına tamirciye kadar çekerdim valla üzüldüm,
tenekem,Demirim gürselim zaten arabayla arıza yapmış motorla olsaydı kesin çekerdim:queen:
toplantı işi bozdu pazarımız gitti moralimiz bozuldu ama haftaya inşallah bir gezi yaparız planı çıkarın şimcikten hade iyi geceler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar