08 / 09 EKİM BURSA RESİMLERİ EKLENDİİİİİİİİİİİİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kararsız Cenk olarak şunları söyliyim, niye Pendik'ten bir sürü para bayılacak, önceden bilet almak zorunda kalacak ve sıra bekleyeceksiniz ki. Eskihisar'dan 4 ytl ödeyerek sıra beklemeden, rezervasyon yaptırmadan ucuz ucuz geçebilirsiniz. Pendik-Eskihisar arası maximum 20 km.dir. 20 km az yol yapmak için aradaki farklara değer mi diye bir düşünün bence. Ben geliyorum demiyorum bu arada bunu ekliyim..

e_erdun' Alıntı:
tarkancım gideceğiz yahu doğum günlerimizide uludağda kutlayacağız :rendeer: böyle yeni yaşlar hiçbir zaman uludağda kutlamaya nasip olmaz :bounce: bidaha söylemedi deme :flower:

*arkadaşlar 9/ekim Tarkan arkadaşımla benim doğum günümüz yeni yaşımızıda Uludağında kutlayacağız kocaman pastayla*

vay tarkan ve ercü abim nice yıllara...abi 98 yıl doya doya yaşamak nasıl bir duygu...Abdülhamitle tavla oynadığın günü bir daha anlatsana bize...

choppercım bursa beni fena halde korkutuyor...hanıma bursaya gidiyom dersem beni oyar topa koyar.....abi bizim işleri sallamıyon dimi kurban olduğum...

ya işten çıktık bu ara biraz sıkıntı var ama ben bunu asla kaçıramam hem doğumgünleride var gitmezsem çok ayıp olur o yüzden ben hazırım hemen bile gelebilirim arkadaşlar bu arada pastayı bursadakiler ayırtsın şimdiden :flower: :flower: :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
patlangaç falan da alalım :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
baron bursayı ayağa mı kaldırcan yahu patlangaç falan :queen: :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
e_erdun, şenliklerle kutlicaz doğun günlerinizi :thumleft:

beyler çok satış var neden bursa kefkenden çok yakın korkmayın ya ilave geziler falan olmuyo valla çocuklar 4 gözle bekliyor bizi onlar hep geldi bide biz gidelim hadi eller havaya menderes hadi be karar ver artık
gene bi 20 motor falan olalım arkadaşlar inanın çok zevkli olacak sucuk partisi bile yapabiliriz hasan abi bu hafta getirmedin bursaya bekliyoruz sucukları :cherry:

fatih sultan mehmet bulvarı mahvel demişssin...setbaşındaki mahvelmi burası yoksa ihsaniyede başka mahvelmi açılmış...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ya arkadaşlar açıkçası ben ne yapacağıma karar veremedim... Hava durumuna bağlı... riva dönüşü şifayı kaptım:) daha tulumda alamadım...
Cuma günü iyileşirsem gelmeye çalışacağım bende... Bu arada riva resimlerini güncelledim... (Ehliyet te yok:) artçı binerim artık birisinin arkasına:)))) :cherry:

Arkadaşlar bu aralar iş olarak çok yoğunum. Konuya başka mesaj atamayabilirim ama kesin geliyorum. 10 gündür her gün bursaya gidip geliyorum. işin yoğunluğundan chooperturkü bile arıyamadım. Pazartesi sabah ta isviçreye gidiyorum. Bu kadar işin arasında bile bu gezi kaçmaz.

baron985, Biscuit, abiler satış olmasın. Onca yola gittik sizlerle buraya da gider sezonu kapatırız.
Cenk, hacım sen şimdi Peril'e bi gaz verirsin O da gelir geziye. :)
chooperturk, İlk mesaja kimler geliyor yazsana herkes kim geliyor kim gelmiyor bilsin.

Arkadaşlar katılamadığım için üzgünüm :salut: Hepinize iyi eğlenceler kazasız belasız sürüşlerr :rendeer:

e_erdun:
alt tarafı yol yalovadan 70km ama istanbuldan kimse gelmesede İstanbuldan tarkan ve beni "gemlikten+bursadan+mudanyadan" gelecek arkadaşlar bizi orda yanlız bırakmazlar

olurmu öyle şey abi başımızın üzerinde yeriniz var bana günü va zamanı söyleyin ben sizi gemlikde karsılar bursaya öyle gideriz :)

nunu, abi motor bayisi habugün ha yarın derken motoru daha teslim etmedi.Kroslada o yollar hiç çekilmiyor.hafta sonunu bekliyorum.açıkcası maddiyatta bu sıra bira nane molla.abi napalım başka bi ek gelirimiz yokki.memur maaşınla anca bu kadar oluyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ana Sayfa güncellendi istanbul kadrosunun buluşma yer ve saatini bekliyorum sevgili abilerim ve arkadaslarım.. duyrulur.. :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
onuda yarın netleştiririz istanbul grubu olarak chooperturk kardeşim :cat: arkadaşlar online olduklarında ortaklaşa bir saat belirleyeceğiz :thumleft: bu arada sen motel+pansiyon +otel fiatlarını Bursanın içinde araştırdınmı ? oraya geldiğimizde bizler araştırmaya kalmayalım :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Abi fiyatları araştırdım ama şimdi uludag yakınlarındaki pansiyon motel hotel fiyatları fazla gece mangal ve sizlerin dogum günü partylerinde alkol kullanılacak mı ramazan ama bilmiyorum içen olurmu olmazmı çünki ona göre yer tutcaz biraz uzak bir mesafede uygun yerler var ama uludag civarı biraz tuzlu siz bu konuda bilgilendirirseniz gerekini yapcam ben uludag da 50 ytl civarı fiyatlar oynuyo ama bizim oturdugumuz taraflarda 15 ytl civarlarındalar.. siz bu konuda bilgilendirirseniz gece kalmak icin mesafe gidip gidemeyeceginizden emin olmak icin sizden cevap bekliyorum abi

ramazan olmasa arapşükrüye giderdik ama :)bence aksamları tepe soğuk olur hemde tuzlu akşamları bursa daha zevkli olur bursada ulu camınin yanında havuzlu yerde ramazan eylenceleri vardı varmı busene yine acaba chooperturk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar