08.06.2006 - Hyosung Kullanicilari Ön Yikama Aktivitesi, İstanbul Beşiktaş

paşa ben ne dedim s ana mılletin başını yakacaksın d edimmi demedimmi??
ben b iliyorum a bicim başımıza geleceği...
BUNDAN S ONRA PAŞANIN LAKABINI EKİCİPAŞA VEYA SUDA ERİYEN PAŞA OLARAK DEĞİŞTİRİLME TEKLİFİNİ OYLARINIZA SUNUYORUM...
Ama ne olursa olsun süper bir ortamdı ben çok keyif aldım... Globalmotorun çayları da soğuk gibi bişeydi:p
yinede içtik beleşti diyeeee:cherry:
resimler bu kadar değildi en kısa zamanda yüklensin lütfen:cherry:

motorunuza saglik
harika ve kıskandırıcı bir bulusma olmus bir dahakine kesin bende orda olucam

Global Motor olarak biz katılan yada mazeretleri dolayısıyla katılamayan tüm HYOSUNG kullanıcılarına ilgilerinden ötürü, bu organizasyonu düzenleyen ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz.

Global Motor A.Ş.
Kadir Erguncu

SAVASXXL' Alıntı:
paşa ben ne dedim s ana mılletin başını yakacaksın d edimmi demedimmi??

resimler bu kadar değildi en kısa zamanda yüklensin lütfen:cherry:

haklısın savaş abi,fotolar bukadar değildi. gerisini isteriz cratocummm:)

hrato kiroto mıroto kardeşimmmmm resimleri istiyoruz msn nı ekledım b enımkıne hala tık yok...

açıkyol' Alıntı:
İşten 18:00 gibi çıksam,akşam trafiği vs gelmem 22'yi bulur!
E,bi de dönüş var malum ertesi gün mesai,
neyse,bu seferlik beni affedin!
siz yine de asıl buluşma için çevre illeri de düşünün.
Şöyle esaslı bir Hyosung aile fotosu bekliyoruz ona göre.

açıkyol dün akşam öğrendiğimiz üzere global motor yarın (cumartesi) ankara 'da ki fuarda çağ motorun standında olacak gün boyu, sorun, dilek, şikayet, öneri, tanışma amaçlı bu fırsatı değerlendirebilirsin :) ileride daha büyük bir organizasyon ile her beraber olabilmek dileğiyle

katılamadık çok üzüldüm fotoları gördükten sonra daha da kötü oldum :( inşallah bir sonraki buluşmada aranızda olucam tanışamadık kaynaşamadıkta :( nyse güzel geçmiş mutlu oldum...

Evet güzel bir organizasyon fotolar için ellerine sağlık crato özelden mail aderimi mesaj atıyorum geçersin artık bir kıyak fotoları rica edelim globali aramızda görmek gerçekten güzel insana güven veriyor...

komtan' Alıntı:
açıkyol dün akşam öğrendiğimiz üzere global motor yarın (cumartesi) ankara 'da ki fuarda çağ motorun standında olacak gün boyu, sorun, dilek, şikayet, öneri, tanışma amaçlı bu fırsatı değerlendirebilirsin :) ileride daha büyük bir organizasyon ile her beraber olabilmek dileğiyle

Cumartesi günü standa uğrarım.
Benim bayi-servisle ilgili hiçbir sıkıntım olmadı şimdiye kadar.
Kafamdaki soru,bakım ücretlerinin nasıl bu kadar farklı olduğuydu.
Bunların bir standartı olması gerektiğini düşünüyorum.Yoksa 3-5 kuruşun peşinde değilim.
Komtan bilgiler için teşekkür.

buluşmada mavi bir tane gilera runner vardı. siteye üye ise veya benimle iletişim kurmayı sağlarsanız ona bir soru sormak istiyorum (soracağımı burada sorup konuyu dağıtmak istemedim)

çok güzel bir buluşma olmuş. Katılamadım ne yazik ki, bir sonrakine artık. Global motor yetkililerine ilgilerinden ötürü teşekkür ederim. Yaptıkları ciddiyetlerinin göstergesidir.

fotoğrafların, çoğunu yükledim. yüklemediklerim genelde titreyenlerdi :salut:
gecenin en anlamlı pozu da titremiş :salut:

Skullhunter' Alıntı:
Öyle eşek kadar makina almakla olmuyormuş bu işler :)

o makine benim değildi zaten bu bir.
ben dijital makineden nefret ederim bu iki.
öyle havyan gibi makine almakla zaten olmaz bu işler bu üç.
2000-3000$ borç verecek var mı? almak istediğim el kadar bir makine varda... :)

çok güzel bir buluşma oldu. gelen herkese, sayın global motor yetkililerine çok teşekkürler.
ayrıca fotoğrafları çeken crato ya ve cratonun gv 650 üzerinde fotoğrafını çeken kendime de teşekkür ediyorum:)
o nası çıkmış bu arada, titremiş mi?
bir daha ki buluşmada yine geliom haberiniz olsun, maksat muhabbet olsun:)

crato' Alıntı:
fotoğrafların, çoğunu yükledim. yüklemediklerim genelde titreyenlerdi :salut:
gecenin en anlamlı pozu da titremiş :salut:
o makine benim değildi zaten bu bir.
ben dijital makineden nefret ederim bu iki.
öyle havyan gibi makine almakla zaten olmaz bu işler bu üç.
2000-3000$ borç verecek var mı? almak istediğim el kadar bir makine varda... :)

Arkadaşım her toplantıda da bir bahanen oluyor ya makina dijital oluyor ya ışık yetersiz oluyor ya gözüne toz kaçıyor ya hıçkırık tutuyor bunlar olmayınca da makina senin olmuyor, ben cep telefonumla daha net çekiyorum

fotolar harika...Global yetkililiernin gelmeside çok isabetli olmuş...yağmur tacizi olmasaydı valla üşenmeden gelecektim...hatta skulhunterı veya komtanı arayıp benide Ulus'tan alıverin diyecektim ama baktımki çiseleyen yağmurda değil motor sürmek artçı olmak bile yalanmış....

TSMGHMSNMF motorcuları adına Mete Han...:p

(açılımı Tatlı Su Motorcuları ve Güzel Havada Motor Süren Nazlı Motorcular Konfederasyonu)

mete_han' Alıntı:
TSMGHMSNMF motorcular adına Mete Han...:p

(açılımı Tatlı Su Motorcuları ve Güzel Havada Motor Süren Nazlı Motorcular Konfederasyonu)

helalsin be meta abii gelmedin ,nazlandın ama beni güldürmeyi başardın..biz nası kıyarız sana:)

gelmemmm...nazlanırım...güldürürümm...Allahda beni güldürsün emi...:rendeer:

hadi Global motor çekilişle motor dağıtsa nası olur ya...du bakem ben bi skullhuntera aragazı pompayı vereyim...

Mete Han...: Erhan Abi bak aha yeni ölçtüm ratingleri...site gogıldan sonra tekmiş abi...221 milyon kişi takip ediyomuş abi...valla bak yeminle...ekmek musaf çarpsın...Abi hyosunga çekiliş önerisi götürekmi...Hyosung yükselen değer biliyon...çekiliş ödülüde gt250R...ne diyon...:)

Skullhunter...: hadi lennnn uğraşamam...senin işin gücünmü yokmu lan millete gaz veriyorsun sonra uğraş dur...takılın işte kafanıza göre site açtık...oynayın oyalanın gezinin yiyin için...beni uğraştırmayın...yıkıl karşımdan motorsuz pis üye...daha motorun bile yok senin...ama en çok sen yazıyon şu forumda...atıyom len seni siteden...:queen: :p

:queen: :queen: :queen:

komtan' Alıntı:
Arkadaşım her toplantıda da bir bahanen oluyor ya makina dijital oluyor ya ışık yetersiz oluyor ya gözüne toz kaçıyor ya hıçkırık tutuyor bunlar olmayınca da makina senin olmuyor, ben cep telefonumla daha net çekiyorum

kimseye sadece ben fotoğraf çekerim demedim ki, düğün salonu kuralları da geçerli değildi. ben o makineyi sadece güzel birşeyler yapabilmek için getirdim, en güzelini ben bilirim ben hep en iyiyim benzeri birşey mırıldanmadım bile.
hava atma heveslisi biri olsaydım kıçıkırık bi dijital makineyle gelmezdim oraya...
hem cep telefonuyla çeken arkadaşlar da vardı zaten. sen de çıkarıp cebinden çevireydin. bişii mi dedik? :)

töbe yareppim yahu
:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar